Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebawem przyszla mamusia

tetrowe czy pampersy -pomocy!

Polecane posty

Czesc dziewczyny Pytanie kieruje do doswiadczonych mam.. Jestem przyszla mama (termin styczen 2008) i zastnawiam czy lepiej jest uzywac pieluszek tetrowych czy kupnych tzw.pampersow ? Co sie bardziej oplaca? Co jest lepsze? Niby mam 40 pieluch zwyklych, no ale slyszalam opinie,ze na nic mi sie one zdadzą ,bo cisne je w kat gdy dziecko za kazdym razem wraz z taka pieluchą zleje cale ubranko.. Mam metlik w glowie, czekam na sugestie ;)

Gość asicaaga
Pampersy górą moja ma roczek i tetra była jeden dzień maluszek na początku robi kilka kupek dziennie już nie mówiąc ile siku to jest do przemyślenia a najbardziej polecam pieluszki cien z lidla są po 30 zł i są naprawdę dobre bo mają wskaźnik przesikania ale to już zależy od wrażliwości skóry dziecka POzdrawiam:)

Gość eden26
hej ,zdecydowanie pampersy,,ja swojemu symkowi zakladalam od pierwszych dni i było super,a pozatym jaka wygoda i więcej czasu dla siebie:) :)

dziekuje.. a ile sztuk jest tych pampersow cien ?

ja mam niby dwa opakowania pampersow po 78 sztuk w kazdym.. i tez wydaje mi sie,ze tetrowki beda uzywane "raz na ruski rok"... w sumie na jedno wychodzi -wliczajac w to wode, prad.. oraz robocizne... ale chyba tetrowe sie przydaja aby zalozyc je na pampersy ,by dziecko mialo odpowiednio rozgraczone nozki?

pewnie ze tetra jest przydatna, ja uzywam przy kapaniu, do wycierania buzi, mala lubi miec tez swieza pielusze przy buzi na noc do spania, plus na rozek codzinnie nowa po kapieli zeby byla glowka na czystym:)