Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulopijka

Bardzo dziwne upławy!!

Polecane posty

Gość ulopijka

Witam, Od pewnego czasu zauważyłam, że w mojej wydzielinie z pochwy znajduje się coś dziwnego, a mianowicie są takie małe niteczki najczęściej są one koloru czarnego a czasem czerwonego, są takie w kształcie litery S. Na początku myślałam, że to są takie włókienka z materiału z bielizny, ale zazwyczaj noszę wkładki hig. i one znajdują się tylko na wkładce i to tylko w miejscu wydzieliny. Konsultowałam to nawet ostatnio z ginekologiem ale on nie miał pojęcia o czym mówię. Bardzo mnie to martwi, robiłam nawet kiedyś badania flory bakteryjnej pochwy i wszystko jest ok, odczyn też mam prawidłowy, nie mam jakichś specyficznych upławów raczej to jest fizjologiczna wydzielina tylko te NITECZKI! Co to może być? Czy jestem na coś chora?

Gość ulopijka
Byłam na tej stronie i nie bardzo wiem o co chodzi:(

Gość star99
nie wchodz w takie linki! a co do twojego problemu,to cholera wie.dziwna sprawa.

Gość ulopijka
No też myślę, że dziwna, przeszukałam już dziesiątki stron ale nie znalazłam nigdzie nic podobnego, już zakładałam różne wersje grzybice, pierwotniaki, bakterie ale tego nie byłoby widać gołym okiem, a poza tym to nie mam takich objawów jakie są przy zakażeniach wyżej wymienionymi, te niteczki mają dość regularne kształty tzn. wszystkie tak samo mniej więcej poskręcane, myślałam nawet o tym żeby to obejrzeć pod mikroskopem, ale nie mam niestety.

Gość ulopijka
Byłam ale mój lekarz stwierdził ,że nie ma pojęcia co to może być

Gość ulopijka
JEŚLI KTOŚ MA POJĘCIE CO TO MOŻE BYĆ TO PROSZĘ O INFORMACJE!!!!!!!!!!!!!!

Gość kasiuenka
ja tez tak mam, i oprocz tego nie mam innych objawow, nie byłam u ginekologa.... i nie wiem co robic...

Gość gfrddfg
ja tez tak mam.. ale pierwszy raz mi sie to zdarzyło w tym miesiącu. a Ty to ile masz/ Ja to mam po okresie... az do teraz a okres mialam 2 tyg temu