Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ibiza_cream

Powiedzcie mi co mam zrobic/

Polecane posty

Gość ibiza_cream

Prawdopodobnie bede mial dzieci z czteroma kobietami:( To nie jest zadna prowokacja ani cos innego w glupim stylu.Wszystko zaczelo sie od momentu rozpoczecia wakacji.Wypierdalanie pieniedzy w kosmos prawie codziennie imprezowanie w roznych miejscach itp.Narazie dostalem telefon od jednej laski , dwie pozostale widzialem juz z brzuszkami a o 4 nic mi aktualnie nie wiadomo bo jest hiszpanka dostalem tylko emaila od niej.Problem polega na tym ze wszystkie dziewczyny to fajne laski , ale chcac wybrac np jedna jak ja im to powiem ze mam jeszcze prawdopodobnie 3 kobiety ktore sa w ciazy?;/;/;/;/

Gość hehe ciezka sprawa
ale pomysl moze one chca cie nakrecic na bachora. wiesz wypierdalanie kasy itp pomyslaly ze ma jej sporo i kombinuja

najlepsza rada, zamieszkaj ze wszystkimi naraz. Wychowuj dzieci, kochaj te laski. Czego Ci trzeba więcej ?. żyj jak pasza ;) w seraju :D

Gość *Idealista z Marsa*
idz do pracy musisz zarobic duzo kasiory na alimenty:D

Gość co się martwisz
Nie jeden facet chciałby mieć harem.:D

Gość X....
Wybierz hiszpankę. Polki to k--wy. Byłem za granica sporo czasu i się napatrzyłem na rodaczki i wiem do czego są zdolne. Dla kasy zrobią wszystko

Gość ibiza_cream
chodzi o to ze te laski sa naprawde pierwsza klasa, co do wrabiania ze to moje dzieci to raczej jestem przekonany ze mnie w ch... nie wala;/ chociaz chcialbym. Nie zamiarzam sie tez ukrywac po calym swiecie,no bo sorry ale dzieci to dzieci.To ze ja bylem glupi i zrobilem kilka powaznych bledow to nie znaczy ze dzieci maja przez to cierpiec, poczekam na rozwoj daleszej sytlulacji. Chcialbym wybrac jedna a z reszta sie dogadac , ale jak ja kurna to nie jest jedno dziecko czy dwojka tylko prawdopodobnie czworka.Najlepsze jest to ze niczego mnie to nie nauczylo i dalej bawie sie z dziewczynkami tyle ze teraz zakladam 2 gumy na raz.;/

Gość przepióreczka z piękną pisią
mój jest ten kawałek podłogi powiedzce mi co mam robić, poucz się troche geografii,żebyś nie pomylił Ibizy z Kretą , kretynie

Gość ibiza_cream
I chyba znalazlem odpowiedz bez waszej pomocy - ee amatorka na tym forum;)W czwartowy wieczor przyjechalem do rodzicow spotkac sie z siostra, a ze rzadko sie widzimy to najczesciej wybieramy sie gdzies na impreze, albo siedzimy w domu i ogladamy jakis film i bajera cala noc.No i zaszedl wariant drugi. Tradycyjnie rozpoczelismy od spalenia jointa ... No i tak minelo sobie 10 min az do szota:D ( dla niewtajemniczonych - to koncowka jointa ktora sie bierze do ust ze strony zaru tak jak w papierosie i wdmuchnuje wczesniejszy dym do ust drugiej osoby :) Jeszcze nigdy sie nie nastanawialem jak to wyglada ze strony patrzacej , nawet kiedy ktos tak palil bo je***o to mnie za przeproszeniem:) dopoki dopoty:D kochana mamusia nie wpadla i nie robaczyla tego.Alternatywy i konsekwencje tego co sie stalo ( realnie) . Dobrze ze to byla mama, dlatego ze. Jej opcje - nie chcie widziec co sie stalo, a jesli to widzi to nie chce sie zastanawiac (wariant k...a moje dzieci sie caluja) ojciec - zero pytan, zero zlodzen,zero jakichkolwiek watpliwosci - wojna o smierc i zycie albo ja albo on :)Pewnie teraz myslicie czy byla by jakas alternatywa tak zeby bylo dobrze , no niby jest. " Powiedziec to ktoremus z rodzicow tak jak bylo naprawde - potencjalny efekt mamy. Ty byles tutaj ostatni raz , wroc jak zmadzejesz, a starego hmmm... siostra 5 lat szlabanu - oczywiscie jest pelnoletnia , zeby nie bylo jakiejs wypoltkowanej demoralizacji;P ale wracajac do tematu z 5 lat szlabanu , to siostra by albo zabila albo siebie:)), jednakze wybralem opcje taka ze powiedzialem to matce i w sobote mam samolot do domciu a ona powe to po moim wyjezdzie. Cale szczescie ze to kumata kobieta i nie chciala aby ojciec dowiedzial sie na okres swiat jeszcze patrzac na mnie :)) To by zniszczylo atmosfere swiat.No ale czego sie nie zrobi zeby uratowac zycie siostrzycce. A gdybym mial jeszcze powiedziec to co wam powiedzialem w poprzednich postach - to ja pierdole!!! A odpowiedz jest taka co do 4 poczetych ale nienarodzonych jeszcze dzieci, to za jakies kilka miesiecy prawdopodobnie bede musial zmienic swoje zycie o 180C . Lubie spontaniczne rzeczy ale takie to mi sie nawet w najbardziej kosmicznych snach nie snily:)) PozdroALL