Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szczęketté

umieram z przejedzenia, pomocy

Polecane posty

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Raczej ciagle dążę do tego i kilkukrotnie podkreślałem to na tamtym temacie, ze gosc ma obecnie 38 lat, a pisze takie rzeczy. W tym momencie nie jest dzieckiem. Gdyby określił to inaczej, ale on przedstawił to jako długoletni związek, którego wielu stąd nie miało. 

Przecież wiesz, że on jest chory. 

3 minuty temu, Koralgor napisał:

Dla ciebie jest w normie? Bo dla mnie nie

Jest. Nie jest tytanem intelektu, ale nie wydaje sie byc upośledzony. 

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Raczej ciagle dążę do tego i kilkukrotnie podkreślałem to na tamtym temacie, ze gosc ma obecnie 38 lat, a pisze takie rzeczy. W tym momencie nie jest dzieckiem. Gdyby określił to inaczej, ale on przedstawił to jako długoletni związek, którego wielu stąd nie miało. 

I dalej twierdzisz ze jest w normie? 

37 tak była mojom dziewczynom i założę się że robiliśmy więcej niż małolat a elkom oprócz sexu oczywiście 

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

tu się mylisz bo nie jedyny 

Weź już nie odlatuj. Normę urojeń już chyba na dziś zaliczyłeś, z tego, co widziałam (że Elcia chciała do ciebie na seksy jechać, a ty chciałeś sprzątaczki itd.).

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Przecież wiesz, że on jest chory. 

Co nie oznacza, że mam mu przytakiwać przy takich wstawkach. Wydaje sie byc świadomy roznych zasad i konsekwencji, to widac. Bo sie wycofał.

1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Weź już nie odlatuj. Normę urojeń już chyba na dziś zaliczyłeś, z tego, co widziałam (że Elcia chciała do ciebie na seksy jechać, a ty chciałeś sprzątaczki itd.).

Nie warto z wami wchodzic w dyskusje 

Z sympatii miałem dziewczynę jedzilem do niej byłem pełnoletni 

I dalej twierdzisz ze jest w normie? 

Myślę, ze tak. Na pewno jednak oprócz autystycznych zachowań ma jakieś obsesje seksualne. Kiedys pisalem, że jest potencjalnie niebezpieczny. Akurat widzę go jako gościa, który mógłby więzić w piwnicy porwaną dziewczynkę. 

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Co nie oznacza, że mam mu przytakiwać przy takich wstawkach. Wydaje sie byc świadomy roznych zasad i konsekwencji, to widac. Bo sie wycofał.

A po co to robisz wlasciwie? Myslisz ze nauczysz go w ten sposob zasad spolecznych?

Myślę, ze tak. Na pewno jednak oprócz autystycznych zachowań ma jakieś obsesje seksualne. Kiedys pisalem, że jest potencjalnie niebezpieczny. Akurat widzę go jako gościa, który mógłby więzić w piwnicy porwaną dziewczynkę. 

No to jusz jest chore że masz takie fantazje. 

5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

37 tak była mojom dziewczynom i założę się że robiliśmy więcej niż małolat a elkom oprócz sexu oczywiście 

38 podobno za kilka miesięcy, nie bądź drobiazgowy. Małolat z Elą byli w związku, mają dziecko. To nie tylko byl seks. Dlatego uważam, ze sie mylisz. Źle oceniasz sytuację. 

Ludzie ktorzy kogos zamykaja w piwnicy raczej nie mieszcza sie w normie

1 minutę temu, Koralgor napisał:

Przecież on wyraźnie napisał o normie intelektualnej. Leżak jest w normie intelektualnej, choć oczywiście nie ma żadnego IQ 180, ani nawet 120. 

38 podobno za kilka miesięcy, nie bądź drobiazgowy. Małolat z Elą byli w związku, mają dziecko. To nie tylko byl seks. Dlatego uważam, ze sie mylisz. Źle oceniasz sytuację. 

Ona była w telefonie a on gral w tanki. Do kościoła pewnie ani razu razem nie poszli czy na pływalnie lyzwy rolki kurs tanca kino czy rower. To byl jakiś fwb którego elka zbombelkowala dla czyste sumienie. 

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

No to jusz jest chore że masz takie fantazje. 

Doprawdy? Wiesz ilu takich okrutnych zbo.kow bylo wycofanymi społecznie dziwakami i samotnikami? Dziecko to łatwy cel. Natomiast nie oskarżam cię. Jednak nie potrafisz właściwie oceniac sytuacji, gestów itd, w dodatku jestes skupiony na wlasnych potrzebach tak bardzo, że funkcjonujesz wyłącznie pod nie. 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ona była w telefonie a on gral w tanki. Do kościoła pewnie ani razu razem nie poszli czy na pływalnie lyzwy rolki kurs tanca kino czy rower. To byl jakiś fwb którego elka zbombelkowala dla czyste sumienie. 

lepiej z toba za duzo nie pisac bo sie robisz bardzo posesywny wobec ludzi

Edytowano przez starra mendah balkonova

Intelektualnej? Dyskutowałbym.

1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Przecież on wyraźnie napisał o normie intelektualnej. Leżak jest w normie intelektualnej, choć oczywiście nie ma żadnego IQ 180, ani nawet 120. 

Dla mnie ktos kto kogos zamyka w piwnicy to jakas aberracja

Doprawdy? Wiesz ilu takich okrutnych zbo.kow bylo wycofanymi społecznie dziwakami i samotnikami? Dziecko to łatwy cel. Natomiast nie oskarżam cię. Jednak nie potrafisz właściwie oceniac sytuacji, gestów itd, w dodatku jestes skupiony na wlasnych potrzebach tak bardzo, że funkcjonujesz wyłącznie pod nie. 

Jesteś 15 pieter nizej nie wysilaj się. Popsales się jusz nie raz o grach komputerowych itd po prostu nie dorastasz do pięt nawet lezakowi mentalnie.

Intelektualnej? Dyskutowałbym.

Dyskutuj. Proszę o argumenty.

3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Mi by nigdy nie przyszło do głowy o kims takie rzeczy trzeba mieć zryty łeb się popisales. Kończę temat bo się odwraca kota ogonem. A 180iq i tak nie przegadasz.

Oczywiście. Jednak dwie osoby potwierdziły, ze pisałeś, ze to dziecko robiło ci fellatio. Ostrożnie z fantazjami. Taka mała uwaga.

5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Bzdury.

Oczywiście. Jednak dwie osoby potwierdziły, ze pisałeś, ze to dziecko robiło ci fellatio. Ostrożnie z fantazjami. Taka mała uwaga.

? Szkoda strzepic ryja 

4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Masakra, żałuje że w ogóle z tobą pisałam kiedykolwiek.

3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Jesteś 15 pieter nizej nie wysilaj się. Popsales się jusz nie raz o grach komputerowych itd po prostu nie dorastasz do pięt nawet lezakowi mentalnie.

O grach komputerowych? Mam je w du.pie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się