Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yellowka

Zdradziłam faceta, bo myślałam, że on wcześniej zrobił to samo...

Polecane posty

Słuchajcie, od wczoraj mam kompletnego doła. Hisoria nietypowa i okropna. Zdradziłam mojego faceta z jednym z jego kolegów, żeby zrobić mu na złość, bo byłam w 100 procentach pewna, że on zdradził mnie. Wczoraj okazało się, że się pomyliłam, nie zdradził mnie nigdy. Mieszkaliśmy razem, wczoraj się spakował i wyjechał, nawet nie wiem dokąd. Siedzę ciągle w domu, ryczę i krzątam się bez celu. Co mam robić w tej sytuacji??

Gość to znaczy ze go nie kochasz

Gość o ranyyyyyy
ales glupia kobieto :o:o

Gość totalny brak....zaufania też
:o gadałaś z nim przed podjęciem decyzji czy uznałas to za pewnik? tak czy siak, chyba byście się rozeszli

A skąd taki wniosek że nie kocham? Kocham go bardzo mocno! Byliśmy zaręczni, ślub za rok. Po prostu od pewnego czasu byłam strasznie zazdrosna o jego koleżankę z pracy, a ktoś nam nieżyczliwy doniósł mi że mój facet zdradza mnie z tą dziewczyną. Zresztą byłam świadkiem jak ona wychodzili któregoś dnia wieczorem z biura, dobrze się przy tym bawiąc. Wtedy coś mnie napadło, postanowiłam że się mu na złość zrewanżuję, no i zrobiłam to celowo z jego kumplem. A potem się okazało, że on mnie wcale z nią nie zdradził, pokazał mi niezbite dowody...

Gość jestes niedojrzala
sprawy nie rozwiazuje sie odbiciem pileczki :o

Gość weeezer
dobrze zrobił, za umyślną, złośliwą i bezpodstawną zdradę nie może być "przebacz", a no i to nie było 100% bo się nie wydarzyło defakto, 100% by była jakbyś zobaczyła ich podczas stosunku ;) szkoda gadac

moglas go chociaz zdradzic z kims kogo nie zna a tak wyszlas po mala ladacznice.skoro nie mialas wystarczajacych dowodow ,trzeba bylo z nim najpierw porozmawiac a nie leciec do lozka z jego kumplem.jak mozna wogule tak zrobic.teraz ryczysz...za pozno.nie sadze zeby po tym wszystkim co zrobilas twoj chlopak wroci.raczej nie.alez ty nie myslisz kobieto.pewnie juz masz opinie latwodajnej.to normalne.kolega twojego chlopaka juz sie o to postara.a z drugiej strony to co to za kolega ,ktory bzyka dziewczyne swojego kolegi.rozpacz.a ty powinnas sie wstydzic.wyszlas na dziwke i kazdy ci to powie.lepiej przestan plakac a na drugi raz zanim zrobisz jakies glupstwo to zastanow sie 2 razy.ile ty masz lat...14 chyba.

teraz napewno nie bedzie mial zachamowan i zdradzi cie bez skruplow.dobrze ze otworzylas mu oczy przed slubem.jestes zalosna.zdradzilas go tylko dlatego ze byl w towarzystwie kolzanki.no,no mialas powod.szkoda mi go,co on w tej chwili musi przezywac.

za glupote trzeba placic, za chorobliwa zazdrosc tez poczekaj az mu troche przejdzie i odezwij sie do niego i porozmawiaj chociaz zdrada to zdrada, nie wazne z jakich powodw i z kim a jesli bylas pewna, ze Cie zdradza to trzeba bylo z nim porozmawiac albo od niego odejsc, a nie od razu robic to samo. teraz nie mozesz oczekiwac, ze on bedzie madrzejszy i wroci do Ciebie

Gość ręce opadają...
Yellowka, ty już więcej nie myśl, dobrze ?, bo wpadniesz w większe tarapaty. A jak wyglądają niezbite dowody wierności ?, które ci pokazał ?

Gość zdrada za zdradę
to beznadziejny sposób na zemstę :O

Gość Hmm........
Ciekawią mnie te niezbite dowody "niezdrady" ;)

Gość pluplu
ale nisko upadłas dobrze że cie kopnął w tyłek chocby cie zdradził to co mu tym pokazałs ze go zdradziłes tylko twe oblicze prawdziwej suki i ityle

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaa
rzeczywiscie bardzo go kochasz, zamiast porozmawiac z nim poszlas dac dupy. Nie dziwie sie ze cie zostawil, kazdy szanujacy sie facet zrobilby to samo!!!

Gość Kasik**
a jakie saa te niezbite dowody "niezdrady" bo ja tez musze męzowi takie pokazać..

Gość PROWOKACJA I TO DOBRA
:)

Gość Łaminóżka
Zdrada już nastąpiła więc nie warto nad tym rozmyślać. Po jakimś czasie być może stwierdzisz, że dobrze zrobiłaś. Może to nie był człowiek godny twojego zaufania oraz kandydat na męża. Zobaczysz znajdziesz innego lepszego od niego. Tego męskiego kwaiatu pół światu. Nie wierzę, iż go kochałaś. Jeśli by było odwrotnie nie zdradziłabyś go i bardzo byś mu ufała. Nie zadręczaj się wszystko się ułoży na lepsze. Potrzebujesz tylko więcej czasu aby ochlonąć z emocji.

Gość GG5425301
na pewno to wszyscy umrzemy.. takie jak Ty powinni tatuowac na czole, aby inni mogli Was unikac.. ku przestrodze.. w ktoryms z krajow ameryki pld. za przylapanie kobiety na zdradzie mezczyzna moze zabic ja i kochanka i nie zostanie skazany..

Gość Łaminóżka
Mnie niektóre wypowiedzi śmieszą bo Yellowka nie miała z swym partnerem ślubu. Więc nic mu nie obiecywała (nie było przysięgi małżeńkiej) i po co tyle hałasu o nic??? Sex jest rozkoszą więc nie jest grzechem.

Gość blalalala
A ja powiedzialam wczoraj mojemu chlopakowi ze mialam 4 bedac w nim w zwiazku, a on nic tylko sie zapytal kto i kiedy i dalej chce sie ze mna ozenic.... Jakies to dziwne

Gość może on miał piec w tym czasie
;)

Gość blelelel
mowi ze zadnej nie mial, a ja tez nie mialam tylko tak gadalam takie to glupie baby

te, Łaminóżka przecież ona napisała że go kocha, że byli zaręczeni, czytać nie umiesz ze zrozumieniem? A że mu jeszcze nie ślubowała to znaczy że ma się bzykać na prawo i lewo? Weź Ty się pierd*lnij dobrze w łeb

Gość rambo8888
a jakie to niezbite dowody ze cie nie zdradzil? :o kolezanka potwierdzila? czy moze dochowala tajemnicy? :o czy partner zdradza takie rzeczy sie czuje a bajki to kazdy wciska jaki to swiety

Gość rambo8888
a jakie to niezbite dowody ze cie nie zdradzil? :o kolezanka potwierdzila? czy moze dochowala tajemnicy? :o czy partner zdradza takie rzeczy sie czuje a bajki to kazdy wciska jaki to swiety