Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jozzzefowska

DZIWNY TELEFON-w zamian za opinie-wycieczka...

Polecane posty

Gość jozzzefowska

czesc,dziewczyny;) wczoraj w godzinach wieczornych zadzwonił telefon;) podniosłam słuchawke, i jakieś dziewcze powołując sie na moja siostre zapytało,czy bede jutro w domu...odpowiedziałam (wystraszona), że tak..na co ona...ona odpowiedziała, że przyjdzie mi pokazać urządzenie medyczne QUENN OF AIR, a z zamian za opinie dostane wycieczke i butelke szampana.... wierzyć?

beda chcili Ci sprzedac to urzadzenie - spytaj sie siostry - skoro Cie polecila to ma to juz za soba

Gość jozzzefowska
nie ma mozliwosci-siostra po za zasiegiem w norwegii..i to od 3 miesiecy

Gość to zwykla podpucha
najlepiej sie zyje, wiedzac ze nie ma nic za darmo, nie ma fantastycznych okazji i zawsze gdziec cos jest malym druczkiem. Ale moze przyjsc pokazac, jak masz czas. Zawsze mozesz nic nie brac, nic nie podpisywac i w kazdej chwili podziekowac ;) Najlepiej jakbys nie byla sama w domu :)

Gość pomysl w pewnym sensie
Okruszek---> Prawda??? To sie tak latwo mowi, ze mozna nie kupic ale jak przyjdzie co do czego, to oni tak zamotac czliowieka potrafia, ze sie kupi ten wciskany bubel i jeszcze bedzie sie to uwazalo ze niesamowita okazje :O

Gość zwykła akwizycja
troszke ulepszona

Gość fhjm
a mi chcieli wcisnąć jakiś oczyszczacz wody na 5 tysięcy...a za wysłuchanie tego miałam jechać z mężem na weekend do jakiegoś hotelu...

W takich sytuacjach trzeba być niezwykle ostrożnym.Nie wolno stracić przytomności umysłu bo rzeczywiście mogą wcisnąć jakiś bubel za jakieś niesamowite pieniądze.

Gość nie daj sie nabrac