Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diadem

Jestem w szoku

Polecane posty

Gość mamusiaa
no moj kurwa tez przeklina, chuj jebany. Nie wiem kurwa skad on sie tych jebanych przeklenstw nauczyl, skurwiel pierdolony.

nieprawda,nie zgadzam sie,z tym,ze dziecko zna takie slowa z domu-choc w niektorych wypadkach,tak moze byc,to fakt. Mam odobny problem,jak ty,autorko...W naszym domu nigdy nie uzywa sie wulgaryzmu,a moje dzieci-znaja takie slownictwo,ze nawet nie potrafiłabym tego powtorzyc! nawet corka klnie.Nie w domu oczywisvie,ale wiem,ze tak robi!! a kiedy sie kłoca czasem-no to,juz takie hasła leca-ze ja tez jestem w szoku!!! Wiem jedno-moje dzieci nie znały z domu ani agresji,ani przeklenstw-szkola,srodowisko-to tutaj dzieci dostaja szkole zycia i przetrwania...Prosze mi nie zazucic,ze zwalam wine na innych,ale tak to własnie wyglada.Młodziez pije,pali,klnie,seksi sie-a tylko nam,rodzicom,wydaje sie ze nasze dzieci to aniołki...nic bardziej mylącego...

Czyściłam dzisiaj archiwum na gg i znalazłam wpisy mojego 9 letniego syna , same przekleństwa .Nigdy nie spodziewałabym się po nim tego i dlatego jestem w szoku .Mąż chce go stłuc , nie wiem co z tym zrobić , doradżcie coś

Gość fbv
a skad zna te przeklenstwa? z domu zapewne

Gość chinczyk poci sie na zielono
mialam to samo :o raczej rozmowe zalecam

Ja też odradzam bicie. Na początek bym spokojnie o tym poroznmawiał i wytłumaczył małemu, że podobnie jak w realu w ncie te nalezy się zachowywać kulturalnie.

Gość chinczyk poci sie na zielono
ale pierdzielicie z tym ze z domu to ma :o ja klne strasznie a na tym gg mojego nie bylo jego przeklenstw tylko kolegi ktorego rodzice "podobno" doskonali sa :o

Gość Diadem.
Powiem mu tak "Ty ch.. złamany przestań k...a wypisywac takie pierdoły bo ci k...a komputer rozp...lę". Moze byc ? :P

Gość poczekajcie
A moze najpierw z synkiem porozmawic, w domu zachowuje sie grzecznie, moze to wina towarzystwa w jkim sie obraca, ma juz 9 lat, to nie jest dziecko,ktore nie zrozumie, wiec rozmowa przyniesie lepszy skutek niz baty! Pozdrawiam.

Mm nadzieję , że do wieczora mąż przemyśli sprawe i na spokojnie ją rozwiążemy

Gość A skąd zna syn ...
takie slowa ? Widocznie slyszy je w domu? Poza tym malo interesujecie się dzieckiem, rozmawian na gg i nie macie pojęcia z kim, o czym ... :( Lanie to nie jest rozwiązanie problemu, bo jeżeli juz ktoś tutaj ma dostać w tyłek to przede wszystkim wy- rodzice.

ty powiedz swojemu mezowi zeby sam sie zlal.Najlepiej tluczkiem prosto w leb.Debile ci faceci.Zaproponuj zeby poszukal rownego sobie do bicia

Gość Nie zgodzę się ...
z toba. U mnie w domu nigdy nie rzucano mięsem i nam dzieciom tez nie wolno bylo uzywac takich słów, nawet podczas kłótni, nie raz nawet ostrej, nie ma mowy zeby ktoś z nas przeklinał ... W szkole też nie wolno uzywac wulgaryzmów, wiem n-le bardzo gonią za to, tylko niestety w domu często gęsto dzieci słyszą a rodzice nie reagują :(