Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chude ŁYDKI

Topik dla dziewczyn o zbyt chudych łydkach - wspieramy sie!!

Polecane posty

Gość Chude ŁYDKI

Podawajcie ćwiczenia na rozbudowanie masy łydek , mozecie napisac ile macie cm w lydkach. Ja sama mam bardzo bardzo chude lydki. Schudlam 8 kg i niestety polecialo mi 2 cm z i tak z zbyt szczuplych lydek a teraz to mam patyczki . Moze ktorejs z was pomogly jakies cwiczenia? Ja kiedys podnosilam sie na palcach - pomoglo ale teraz potrzebuje takze bardziej intensywnych cwiczen poniewaz chce aby obwod moich lydek wzrosl o ok 3 cm

Gość Chude ŁYDKI
nie ma dziewczyn z chudymi lydkami?

ja mam 27 cm w najszerszym miejscu łydek i co? i nic... trudno, nic nie poradzę, przytyć trzeba i tyle...

Gość no co jest hmmm
gdzie są te wszystkie nawiedzone laski, które mają po 36 cm w łydce i twierdzą, że to tak strsznie mało??:D

Gość g667777777
bede sledzila temat bo moja siostra ma ogromny kompleks na punkcie a chudych lydek:) moze ktos poda jakies rady

Gość Chude ŁYDKI
ja nie chce przytyc a i to tak wiele nie pomoze.Jak juz pisalam wazac 8 kg wiecej (czyli 66 - za duzo) mialam tylko 2 cmi wiecej w lydkach .

Gość boze ile masz w tych łydkach
i jaki masz wzrost?

ja mam 32 cm w łydce i juz popadam w depresje :(:( CHCE MIEC WIECEJ!!!!!!!!!!!!! 🌼

Gość Chude ŁYDKI
teraz 34 a wzrost 170 , wlasciwie to nie sa lydki tylko patyki i mam dlugie nogi

ja mam 169 wzrostu i 32 w lydkach ...mówią ze są sliczne...ale ja nie moge na nie patrzeć :(:( ehhh....

Gość Chude ŁYDKI
jak mialam 36 to nie bylo tak zle

Gość Chude ŁYDKI
Gomorka a probowalas jakies cwiczenia

Gość boze dziewczyno nie
rozśmieszaj mnie:O mama dokładnei tyle samo w łydce przy wzroscie 169cm i nie mam żadnych patyków wiedziałam ,ze znowu jakaś nawiedzona ma jazdę:O ta co ma 27 cm w łydce to ma rzeczywiście malo, ale nie ty daj spokój:O

Gość Chude ŁYDKI
do " boze dziewczyno " no niestety ale to sa patyki nie lydki a skoro masz taki obwod jak ja to tez masz patyki , przykro mi . Jak mialam 36 w obwodzie to i tak mowili ze mam szcupluskie a tera to niewiem hehe . Od momentu kiedy schudly to nawet ich nie pokazuje bo wstyd

Gość d2.
"Ja kiedys podnosilam sie na palcach - pomoglo ale teraz potrzebuje takze bardziej intensywnych cwiczen poniewaz chce aby obwod moich lydek wzrosl o ok 3 cm" to rob to samo, ale z obciazeniem.

Gość przestan wmawiać sobie
:O tylko śmieszna jesteś:O to sa normalne lydki, zadne patyki co ma powiedzieć ta która ma 27 cm?:O

Gość Chude ŁYDKI
ok to mial byc topik dla dziewczyn o chudych lydkach i bardzo bym prosila o cwiczenia

Gość wydaje mi się że 34 starczy
Ja mam 170 cm i 32 cm - wyglądają chudo i dążę do 34 - przy 36ciu chyba już będziesz miała zbyt konkretne nogi... I problem z kozakami.

Gość klazuluier
TYLKO SILOWNIA MOZE POMOC KOCHANE JA MAM STrasznie chude łydki bo mam w nich tylko 35 cm a wzrost 170 cm wiec same widzicie:(ech..

Gość veeee
klazuluier - a mozgu kochanie nie masz za chudego?

Gość CO TAKIEGOOOO
ZEBY ZOBACZYC FOTE MUSICIE NA SRODEK MYSZKA PRZESUWAC BO NAJPIERW WIDAC BIALONIEBIESKIE TŁO TAKIE :) ZDJECIE JEST NA SRODKU I TAM SĄ CHUDE ŁYDKI I 35 CM WYNOSZĄCE ZALOZE SIE ZE AUTORKA MA GRUBSZE DZIEWCZYNY ZAPODAJCIE FOTKI WASZYCH ŁYDEK TO BEDZIE WIARYGODNE BARDZIEJ !!!!!

Gość do co takiego
głupoty pitolisz, normalne nogi. Moje łydki się nie stykają.

Gość TE NA FOCIE CHUDZINKI
jak te na focie są normalne to ja jestem papież . one są za chude.już nie mówie o zbyt malym tyłku i udach za chudych ale o samych łydkach!są za chude!!

Gość Chude ŁYDKI NAPISZ PROSZE
CO CI DALO PODNOSZENIE NA PALCACH I ILE RAZY TO ROBILAS W CIAGU DNIA..I PO ILU LATACH CI ŁYDKI UROSŁY TAKIEGO PODNOSZENIA?

Gość WG MNIE 35 TO MALE ŁYDKI.

Gość WG MNIE 35 TO MALE ŁYDKI.
marze by miec w łydach 38 cm bo mam 37 i sa za chude jeszcze.

Gość do co takiego
Podniosłyście mnie na duchu, przestaję się odchudzać :P A dążyłam do nóg jak na zdjęciu lub szczuplejszych...