Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chude ŁYDKI

Topik dla dziewczyn o zbyt chudych łydkach - wspieramy sie!!

Polecane posty

Gość do u5a
to sie pomyliłyscie wszystkie bo to ja pisałam pod czarnym nikiem .hehee

Gość naprawdę żal mi ciebie
:O ile razy jeszcze załozysz topik o swoich wymiarach?:O

Gość CO TAKIEGOOOO
smiac sie mi pozostalo tylko..co by mi przyszlo z tego ze bylabym jakims tam przyrobasem i pomaranczem jednoczesnie..ludzie wy głupiejecie chyba przez to forum. autorka to nie ja wiec zastanowcie sie co piszecie.

\'\'nono fdd\'\', \'\'amsjgatt\'\', \'\'ty wyzej dokladnie razja\'\' i \'\'piczka biedaczka jest\'\' ---- kurwa slepe jestescie?! czy ja napisalam ze mam IDENTYCZNE?! napisałam ze mam PRAKTYCZNIE takie same a praktycznie nie oznacza identyczne ANALFABETKI jebane!

Gość ile masz cm w kostce
laski ale to ja ją pytałam o wymiary bo byłam ciekawa !czy nie możecie pojąc ze wolno nam pytac tu o wszystko.

Gość ile masz cm w kostce
piczka ty pojebana anorektyczko jestes chora .opanuj sie bo napisalas ze masz takie same praktycznie a to znaczy ze tak samo wygladaja czyli nie są patykami kretynko głupia. bo laska z foty nie ma patyków kretynko

Gość załamałam sie jak to czytam
GDZIE do Kurwy nędzy WIDZICIE ZE TO SĄ CHUDE NOGI? piczka czy ty masz problemy ze sobą jakies |>powiedz szczerze..

Heh no wsumie mam, okres mi sie zbliza i tak mnie huj strzela ze sobie tego nie wyobrazacie... sorki ze sie troche tutaj wyzylam :( ehh

Gość przecież to tylko sama
CO TAKIEGO twierdzi, że ma za chude łydki, nogi i że w ogóle jest za chuda, bo jakoś nikt inny tak nei uważa

:D cóż, ja nie będę pisać ile mam w łydce (bo to zapewne autorka topiku wie doskonale :) ) bo wyszłoby że powinnam już dawno przy tym nie żyć albo przynajmniej rozpaść się :P jeśli chodzi o ćwiczenia - jest cała masa na łydki, tylko kwestia tego czy ktoś zakłada prowokacje z nudów czy autentycznie chce ćwiczyć - jesli to drugie - to szuka odpowiednich wątków albo już tu na kafe, albo na profesjonalniejszych forach (polecam wyszukiwarkę google) a nie zakłada kolejny denny topik

Gość no dobra a reszta
samanto a jakie znasz cwiczenia bo ja niemoge znalezc zadnych?

Gość no dobra a reszta
dzieki wielkie

Gość no ja tez mam figure dziecka
i na dodatek jestem niziutka to juz wogole .. ja w udzie mam 38 cm a co dopiero w lydce :(

Gość ona73248973264
taa wy jestescie glupie jak gadacie ze macie chude lydki.ja bym chciala miec takie jak wy , a ja mam 19cm w lydce w najchudszym miejscuu.a mam 170cm wzrostu

Gość ona73248973264
a w najgrubszym miejscuu lydki mam 29

Gość a powiedz
CO TAKIEGO - poważnie, wg mnie masz nogi stworzone do mini, zgrabne i szczupłe ale nie za chude. Ja akurat mam 170 wzrostu i ciut mniejsze wymiary ale moje nogi w porównaniu z tymi z fotki to niezgrabne nogi stołowe. Więc nie narzekaj...

Gość ghhg
co takiego mna nogi za chude jak dla mnie

Gość weź już przestań odpowiadać
sama sobie, bo aż żal bierze:O

Gość Chude ŁYDKI
o nie wiedzialam ze az tyle wpisow jest :) i jakies niepotrzebne klotnie pojawily sie a nikt nie podal cwiczen na zwiekszenie masy lydek:(( oprocz Samanty ale to juz widzialam :) a moze pojawia sie dziewczyny ktore cwicza i sa efekty?

ja ćwiczę co innego i okazuje się że mam 1,5 cm na plusie w łydkach :) i już nie mam wcale chudych łydek :P polecam ćwiczyć ogólnie coś ze skakaniem - ja ćwiczyłam callanetics, ćwiczenia Tamilee Webb, potem zaczęłam aerobic i efekt jest, mimo że niezamierzony ;)

Gość bleeeeergg
samanto moze ci sie wydaje /po ilu miesiacach cwiczen masz tyle w łydce na plus?pozatym 2 cm w łydce n aplus to zaden efeklt bo tego nie widać nawet.co to jest 2 cm ??

Gość Chude ŁYDKI
Samanto kochana a mozesz mi napisac co to za cwiczenia , p ojakim czasie lydki urosly ci o 1.5 cm?

ostatni pomiar był 28.11, więc wynika z tego że w miesiąc. od tego czasu mam 1,5 cm w łydce więcej - fakt, tego nie widać - dopiero jak wczoraj zmierzyłam to widzę na cm ze jest więcej (w ramieniu też mi 1cm przybyło - kiedyś zdaje się miałaś problemy z za chudymi ramionami) ale na przykład w udach nadal tyle samo mam nadzieję że już za dużo mi nie poprzybywa :P ale jak widać to działa - tylko trzeba ruszyć tyłeczek sprzed komputera :P ja ćwiczę codziennie (wyjątkiem jest niedziela i czasami jakiś dzień w tygodniu) przez ok 1 godz

Gość Chude ŁYDKI
no nie ja chuda nie jestem hehe , kiedys bylam przy kosci a teraz jestem szczupla :) , Dzieki samanta

aha, jakie ćwiczenia - pisałam wczoraj. callanetics, ćwiczenia na nogi (mi akurat chodzi o uda) Tamilee Webb i od niedawna aerobic Pump it up - godzinka porządnego skakania jak widać działa :)

Gość o mamooo
AUTORKO JA WIEM CZEMU UWAZASZ ZE MASZ ZA CHUDE ŁYDKI.. BO PEWNO MASZ UDA GRUBE I W PORÓWNANIU Z ŁYDAMI TO CI SIE WYDAJE SMIESZNIE WYGLADA..PEWNO ZA CHUDE SIE ŁYDY WYDAJA W STOSUNKU DO UD. ILE MASZ W UDZIE I POSRODKU UDA ??ZMIERZ PROSZE DOKLADNIE..MOZE UDO MASZ ZA GRUBE..

Gość Chude ŁYDKI
no kiedys to mialam udziska potezne bo az 60 ale lydki byly grubsze a teraz uda mam 56.5 cm pod posladkiem bo tylko tak mierze

Gość Chude ŁYDKI
up