Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła....

Wściekła sama na siebie i nie tylko...

Polecane posty

nie będę twierdziła, że jak inna kobieta pojawia się obok naszego faceta to mamy zupełnie to zignorować - oczywiście to zupełnie naturalne, że zapytasz, że oczekujesz szczerości, że będziesz obserwować sytuację, ale uważaj, żebys nie przegięła. Kontakt mailowy, telefoniczny jeszcze o niczym nie świadczy. Nie ma co ukrywać, że utrzymywanie takich kontaktów w jakiś tam sposób może zbliżyć do siebie ludzi, ale słowo \"bliskość\" nie zawsze jest synonimem \"zdrady\". Sama utrzymuję takie kontakty i nie uważam, że jest w tym cos złego. Niestety nie na wszystko w związku mamy wpływ, nie jesteśmy w stanie być z partnerem zawsze i wszędzie i zastąpić mu całego świata - taka jest prawa. A jesli będziemy to próbowali zrobić na siłę, to związek się po prostu rozpadnie - nie da się żyć bez powietrza!!! Po prostu pozostaje nam ufać, że nasz ukochany wie, gdzie jest granica i sam będzie umiał w odpowiednim momencie powiedzieć STOP. Niestety, związek to też jakiś rodzaj ryzyka i tego nie da się zmienić dlatego bądz czujna, ale nie przesadzaj i i ciesz się tym, co masz :)

Gość hfdsd
a tam, po co sobie glupotkami glowe zawracac. jak ma odejsc do innej i tak odejdzie i nic na to nie poradzisz. najlepiej miec dystans do tego wszystkiego i do swoich uczuc, zwlaszcza tych negatywnych (zazdrość). a ty sie lepiej zajmij soba i swoim rozwojem, to ci wyjdzie na zdrowie. pozdrawiam ciebie i wesolych swiat zycze! 🖐️

Do klaudka 27 : pięknie napisałaś :) oczywiście masz rację. Zrozumiałam to wczoraj po kolejnej rozmowie z Nim na ten temat, męczącej i mnie i Jego. Dam chyba sobie na luz...

cieszę się, że chociaż trochę dałam Ci do myślenia, bo wiem, co mówię, a właściwie piszę ;) głowa do góry

Gość zulusia
zła jesteś bardzo cierpliwa. Ja bym mojemu na pewno na to nie pozwoliła... Tak to się właśnie zaczyna... a konczy... Uważaj bo takie historie moga byc niebezpieczne...

Do zulusia- słońce... Dzieli ich 300 km... 11 lat temu się ostatnio widzieli... każde z Nich ma swoje poukładane życie... podejrzewam, że jeśli by się między nimi cos miało stać- to ani jedno ani drugie nie przeprowadziłoby się. Znam Jego- za bardzo jest przywiązany do zawodu i pracy na miejscu. Ona- kobieta biznesu nie mająca na nic czasu... Zreszta sam mi powiedział, że to nie dla Niego kobieta, a On do niej nie pasuje...