Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjaaj

Tabletki sa calkowicie bezpieczne ?

Polecane posty

moj tez - bo wszystkie kobiety jego znajomych biora ale go zabralam go do pana ginekologa :D - po wizycie tak sie przestraszyl ze stwierdzil ze mam rzucic.... ale co zrobic jak to na razie najlepsze wyjscie dla nas... Faceci najczesciej nie zdaja sobie sprawy ze szkodliwosci tabsow i co tu sie dziwic... teraz tabsy to jak witaminki... daj swojemu do poczytania ulotke od tabsow - tam sa wszystkie zagrozenia skutki uboczne itp... jak stwierdzi ze to tylko zagrozenia itp i ze nic takiego to idz z nim do ginekologa i niech sie podksztalci ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjaaj
moj czytał razem ze mna, troche sie przestraszyl na poczatku, ale pozniej uznał,ze jest bardzo male prawdopodobienstwo,ze akurat mi sie cos przyplacze ;) dla nas tabsy tez sa niestety jedynym najlepszym wyjsciem...

nie dziwie sie... tak dziwnie zeby cos tam w srodku siedzialo :/ i jeszcze to w jaki sposob dziala tez jest nieszczegolne w ogole jak pojde do nieba to zloze reklamacje ze chce miec tak jak pieszki i kotki z 2 razy w roku mozliwosc zajscia :D a tak to luz blues, albo najlepiej niech faceci zachodza . i tak im brzuch od piwa rosnie - prawie jak ciaza :P moj facet jest juz w 4tym mcu :P

Gość DO Lapinkulta
jezu, kobieto jakie ty frazesy tutaj oipowiadasz:O dwa razy w miesiącu JAJECZKUJESZ? ty na pewno jesteś zdrowa??? kobieta w jednym cyklu może mieć tylko jedną owulację i dzieciaki ze szkoły podstawowej o tym wiedzą:O ile ty masz lat????

jak poczytac ulotke zwyklych tabletek przeciowbolowych to tam skutkow ubocznych jest od metra a sa przeciez ludzie co biora je latami nieraz po kilka dziennie i zyja. wiele lekow ma gorsze skutki uboczne od tabletek, lekarze na kazda mniejsza infekcje czesto daja antybiotyki, ktorych efekty uboczne mozna czuc jeszcze wiele wiele miesiecy i tez nie ma tragedii. ja biore tabsy anty juz ponad dwa lata i czuje sie rewelacyjne.

Haris---> (dot. postu z 14.48) Chyba nie bedziesz taka okrutna ;) To w końcu calkiem bezpieczny seks :classic_cool: Lapinkulta---> Ja akurat należę do facetow, ktorzy dobrze wiedzą o szkodliwości tabsów i spiralek i znają ich mechanizm działania. W życiu bym się nie zgodził żeby moja zona stosowała coś takiego.

nie nie jestem zdrowa - jakbyc poczytal to mam zaburzenia hormonalne i dlatego zdarza mi sie jajeczkowac 2 razy w mcu nie czesto ale zdarza- ok? czytaj poprzednie wpisy a potem obrazaj

Gość Chyba Avanti
Lapinkulta, jeśli Twój ma alergię na lateks, to niedawno spotkałam informację, że Durex zaczął produkować prezerwatywy z czegoś innego (nie pamiętam) i nazywają się one Durex Avanti, jeśli się nie mylę. Nie szukałam ich bo nam latex nie przeszkadza. Może Ci się przyda ta informacja.

probowalismy - jest lepiej ale nie jest dobrze on chyba zle reagujena te nawilzacze i skladniki plemnikobojcze

Gość Chyba Avanti
To może ma alergię nie na latex tylko na nonoksynol, bo to najczęstszy środek plemnikobójczy. A ciekawa jestem czy te durexy Avanti są łatwo dostępne, bo ja ich jeszcze tak sama z siebie nie spotkałam. czasem dobrze wiedzieć? I czy dużo droższe? Dawno je testowaliście?

Jakos latem (nie mieszkamy w Polsce), nie wiem czy to byl Durex, kupowalismy w aptece, poprosilismy bez lateksu - byly okolo 4 razy drozsze

Gość DO Lapinkulta
dziewczyno, nie opowiadaj bzdur!!! jak masz ochote pościemniać to może chociaż wcześniej poczytaj trochę na temat tego o czym będziesz fantazjować:O większego idiotyzmun nie słyszałam w zyciu:O