Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karojanka

INTERNET HELP

Polecane posty

Gość karojanka

Jest pewna strona www gdy wchodze w jedna z podstron pojawia sie mi sie komunikat ze nie mozna wyswietlic strony, jest to problem tylko z jedna zakladka na tejze stronie, reszta dziala bez zarzutu. Napisalam do administratorow tej strony i taka dostalam odp: "...Może ma Pani na komputerze ustawione, że sesja jest b, krótka i internet się Pani rozłącza. Przykro mi, ale nie możemy Pani nic poradzić, gdyż z naszej strony wszystko funkcjonuje." Jak zmienic to ustawienie ? Co mozna na to poradzic ? Prosze pomozcie.

Gość Kaska_15
napisz jeszcze raz do tych frajerów, jak tacy mądrzuy to niech ci napisza jak się to robi

Gość karojanka
Heh...

Gość Człowiek_z_nikąd
Fajny administrator :) czas trwania sesji jest ustawiany na serwerze więc jak najbardziej po ich stronie może jest problem jeżeli to jest przyczyna twoich problemów. Na początku sprawdź jakimś programem antywirusowym czy nie masz żadnych wirusów, robaków itd. Pełna aktualizacja systemu. Może podczas wchodzenia na tą stronkę ściągasz coś i przez to masz mały transfer na pobieranie strony. Spróbuj wyłączyć wszystkie zabezpieczenia zainstalowane na komputerze antywirusy, firewall wbudowany w system lub jeżeli masz jako osobna aplikacja, może masz router na którym jest sprzętowy firewall także go wyłącz. Mam nadzieje że któraś z możliwości wymieniona przezemnie pomoże ci rozwiązać twój problem