Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do studentow

pytanie do studentow

Polecane posty

Od kiedy macie przerwe świąteczną i do kiedy ? Napiszcie z jakiej uczelni jestesice :)

Gość studentka z katowic WSZOP
ja przerwe swiateczna mam od wczoraj :D haaa a ferie bede miala jak skoncze sesje ;) sesja mi sie zaczyna 18 i im wczesniej skoncze tym bede miala wiecej wolnego:D

Gość studentka z katowic WSZOP
od 19 do 07.01.2008 :D

Gość masz mój głos
ja mam od wczoraj bo mi się zajęcia skończyły do 8.01

Gość masz mój głos
aha AE Katowice ;)

Gość kuba guzik
katowice smierdza :D

Gość katowice politechnika
wydzial zarzadzania - od poniedzialku :o nie mamy ZADNYCH wolnych dni poza danymi ustawowo, jak wypada jakies swieto w srode to inni maja wolene nawet caly tydzien, albo przynajmniej 2-3 dni...u nas po prostestach studentow i wykladowcow...zrobil dziekanskie od 12 dzien wczesniej 😭 raz tez dal nam dziekanskie od 12 w dzien poprzedzajacy jakies sweto, odwolal w ostatniej chwili (nawet wykladowyc nie rpzyjechali., bo nie zdazyli sie dowiedziec o zmianie planow)... szlag mnie trafia jak slysze kto ile ma wolnmego :o

Gość kuba guzik
zmien studia ;) jak Ci tpo przeszkadza ;) wiesz chyba na sile tam nei chodzisz :P:PP

Gość kuba guzik
zawodowo gram na tamburynie w cygańskiej kapeli obwoźnej :classic_cool:

Ty śmiedzisz ... Kurde no to widzę, że moja przerwa zaczyna się późno ... od 22 grudnia 2007 do 3 stycznia 2008 ... Sląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach ... jutro zajęcia do 19.00 :(

Gość kuba guzik
ej nie podszywaj sie hihihihi

Gość kuba guzik
wiem ze smeirdze bo tez wrocilem z katowic hahahahahah ale seryjnie nie podoba mi sie to miasto jakies takei szare :P mimo ze tam studiuje nie chcialbym tam mieszkac krakwo jakos czy wroclaw bardziej kolorowy mi sie wydaje...

Gość kuba guzik
lepię kulki z zawartości moich nozdrzy a gdy osiągnie wielkośc piłki do koszykówki zjadam ją przed liczną publiką mojego gimnazjum :classic_cool:

Gość kuba guzik
ejjj to nie bylo smeiszne :P podszywaczu :P :P

do katowice politechnika No w sumie to ja też mam od 24 grudnia :P Tez mnie to denerwuje, że niektórzy mają wolne wcześniej ... U nas kochany rektor się zlitował i zrobił nam wolne dni 2-3 stycznia ... do kuba guzik Jak byś musiał dojeżdżać na drugikraniec Polski do rodziny inaczej byś krakał ... moja koleżanka nie byla we Wszytkich Świętych w domu ... bo dzień przed mieliśmy zajęcia i się nie wyrobiła z dojazdem ...

wolne mamy od 24 grudnia :o 3 stycznie wracamy. AR w Lublinie.

Gość kuba guzik
no trudno ja tez nie mam blisko do katowic ale to jest ejj wybor wybierajac studia chyba czlwoiek liczy sie ze nie mzoe miec wsyztskeigo...wiem ze to jest przykre bo sie chce skonczyc dobra szkole no ale trudnooo... wybor wlasny ;)

tjaa...jasne, zmieniac, bo dziekan nam wolnych dni nie daje :o ale jest to wku**iajace, kiedy wszyscy dookola maja olwne a ty nie... a jesli chodzi o teraz...tu akurat mi zwisa...i tak jest wystarczajaco duzo wolnego :)

ja nigdzie nie ejzdze... mieszkam w smierdzacych katowicch, tlyko...ten facet jest niereformowalny. nawet wykladowcy czasami nie wytrzymuja i komentuja to taki sposob, ze hmm...lepiej, zeby on tgeo nie slsyzal :D

Gość kuba guzik
zawsze jest cos kosztem czegos ;) a co studiujesz???

a co do tej kolezanki... prosze Coe...swiat sie w sumie nie zawalilby jakby po rpostu zrobila sobie samowolke...:P

Gość kuba guzik
hehe dokladnie :P

Gość kuba guzik
dokładnie także wylizuję przestrzenie między palcami u stóp lokatorom lokalnego schroniska dla bezdomnych :classic_cool: