Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemstaghghgh

chce sie zemscic

Polecane posty

Gość zemstaghghgh
:) dzieki za komplement, a co tu jest nienormalnego? w koncu nie przebzykal moj facet tuzina mulatek na moich oczach wiec sie waham czy jego wina jest az tak wielka zeby dac mu kopa

Gość zemstaghghgh
i wnioskuje ze Ty jarek w kazdej sytuacji wiedziales co masz robic, podziwiam- wiec jaka jest Twoja misja na tym forum?

Gość Odpowidam ci
jesli to utnie..wybacz mu:)!!!

Gość zemstaghghgh
utnie to znaczy co? pokasuje wszystko? bo gadac z nia juz przestal z meisiac temu

Gość Miłujcie się wszyscy
- nakazał Pan.

dziewczyny kochane :) moją misją na tym forum jest abyście nie bujały za bardzo w obłokach swych dziwnych problemów :) fsdffsd - jedyna mądre słowa, które na tym forum przeczytałem :D

Gość smutnaaaaja
Juz nie mam ochoty sie mscic, przynajmniej na razie. Postanowilam z nim dzisiaj pogadac i albo on przemysli i dojdzie do wniosku ze zle postapil i bedzie mnie w tym utwierdzal oraz usunie z nia wszelkie kontakty i jej zdjecia. Albo druga opcja jak na peirwsza sie nie zgodzi, robimy sobie przerwe az ja wszystko poukladam, przemysle lub zapomne i zastanowie sie co dalej. Postaram sie wszystko zalatwic na spokojnie. A najglupsza moja mysl w tym momencie to taka ze gdybym miala o wiele gorszego faceta- bijacego, pijacego czy zdradzajacego realnie to bym sie tym nie przejela co sie zdarzylo i uznala to za glupstwo. Jednak nie zmienie tego ot tak co tkwi w mojej glowie, nie przestane po pstryknieciu palcem bac sie. Chyba wiem co najbardziej ucierpialo- moja duma. Ale ta duma to przeciez czesc mnie. Mam nadzieje ze dobrze robie. Chociaz wlasciwie nie mam innego wysjcia, bo nie dam rady juz tego przezywac ciagle na nowo (mialam 2 miesiace zeby o tym zapomniec, bo on przestal wtedy z nia gadac). Dlaczego nie umiem zapomniec? Czy uwazacie ze mam sie o co pieklic skoro to juz bylo i od tamtej pory jest cudownie?

Juz nie mam ochoty sie mscic, przynajmniej na razie. Postanowilam z nim dzisiaj pogadac i albo on przemysli i dojdzie do wniosku ze zle postapil i bedzie mnie w tym utwierdzal oraz usunie z nia wszelkie kontakty i jej zdjecia. -- prawidłowo:) Bo ta kobieta szczera nie jest... rywalizuje z tobą potajniacku:) I ma radochę że za twoimi plecami Twoj luby umawia sie z nią juz widze jej mine zwyciezczyni:) - to co o 24 na gg? ok bede, wiesz dzis mam wolnee paaa no dajcie spokoj.. abył nie fair wobec ciebe..i to oto chodzi..! Niepowinien nawet czesc jej mowic! :) trzymaj sie i powodzenia:):):)