Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa...25

szybko, szybko, pomocy

Polecane posty

Gość Ewa...25

z facetem rozstałam się ponad miesiąc temu, wrócił do swojej byłej i chyba mnie z nią zdradzał gdy byliśmy razem. A my sami byliśmy tuż tuż przed zaplanowanym ślubem, mieszkaliśmy razem ponad 2 lata. No i po rozstaniu go nienawidziłam i właściewie nawet o nim nie myślałam. Od paru dni mnie coś nosi, tęsknię za nim. Próbuję sobie na trzeźwo tłumaczyć że to był skurwiel, ale pomaga raczej słabo. Tęsknię za tymi dobrymi chwilami i jestem wściekła na siebie że tęsknię! Chcę przestać! sprawę mi strasznie utrudnia fakt że on się odzywa do mnie czasem mowiąc że wciąż mnie kocha. Odpisałam tylko raz i to niezbyt miło. Ale wolę żeby nie pisał! Szybko napiszcie mi coś proszę co może mi go obrzydzić.

Gość ..ja..
Daj spokoj, zapomnij o tym chamie! Jak smie jeszcze pisac, ze kocha po czyms takim?? Moze chce tylko sobie zostawic otwarta furtke na wypadek, gdyby znow mu z nia nie wyszlo? Zajmij sie czyms, zrob cos co lubisz i nie mysl o nim, nie warto nawet minuty!

Gość a jaką
masz pewność, że kiedy był z tobą takich smsów nie pisał do do swojej byłej dziewczyny do której niedawno wrócił?? daj spokój. koleś jest żałosny nawet szkoda energii żeby komentować jego zachowanie