Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam tylko

JAKIE SA PIERWSZE OBJAWY RAKA? JESTEM ZDROWA ALE CHYBA COS JEST NIE TAK...

Polecane posty

Gość pytam tylko

Moj wiek to 25 lat, rok temu stwierdzono u mnie chorobe hashimoto, ale od wiecej niz 1,5 roku mam powiekszone wezly chlonne/szczegolnie lewy, ale nie boli/ Ogolnie czuje sie jakos w miare, moim problemem sa wiecznie zimne rece, nogi, stopy, czesto mi slabo/normalnie jem/ Czy ktos z was mial podobne rekacje przy nowotworze? dodam ,ze moja babcia, ciocia, prababcia, dziadek zmarli z poeodu nowotworu. Obawiam sie, ze moze to spotkac i mnie...

Gość pytam tylko
?

Gość tomulus
a to dlaczego niby ma spotkac Ciebie????jestes kims innym niz wymienione wyzej osoby:)

Gość pytam tylko
wiem ,ale moze sa jakies genetyczne predyspozycje? moja mama ma toczen rumieniowaty, zle z nia jest, i jakos tak po prostu chce sie ,,ubezpieczyc,, w razie czego. Moje kolana sa grube po bokach, jak dotykam boli...nie wiem juz sama... jeszcze raz ponawiam pytaqnia, jakie sa 1 objawy?

Gość pytam tylko

Gość pytam tylko
dodam ,ze mam zle wyniki jesli chodzi o krew-mam stwierdzona niedokrwistosc, oprocz tego nie lubie jesc miesa-szczegolnie wolowego i wieprzowego /jedynie kurczak mi przechodzi przez gardlo/.

Moja droga ,tez mam hashimoto i po pierwsze powiększone węzły bardzo często wystepują przy hashi po drugie niedokrwistośc masz tez najprawdopodobniej przez hashimoto bo przy tej chorobie jest złe wchłanianie wit b12 a co za tym idzie robi sie niedokrwistosc. Zrób morfologię, wit b12 ,ferrytyne i żelazo w surowicy i idz do hematologa,dostaniesz do brania wit b12 i żelazo i wtedy przestanie Ci się robic słabo i zniknie niedokrwistośc. Czy bierzesz jakieś leki? Jakie masz wyniki tsh, ft3 i ft4? Jaki masz poziom przeciwciał. Nie martw sie to nie rak,wszystko co wymieniłas jest związane z hashi!!!

Gość pytam tylko
hej, ja jestem pod kontrola lekarza hematologa, biore zelazo plus b12, ale sie nie wchlania, moj organizm nie wxchlania:(

jesli jestes pod kontrola lekarza to prawdopodobnie nie masz sie o co marftwic. mozesz powiedziec mu o swoich obawach i mysle, ze odpowie na wszstkie pytania. jesli chodzi o choroby nowotworowe to raz daja objawy innym razem nie, wiec trudno generalizowac. a doszukac mozna sie takiej choroby we wszystkim, albo w niczym...

a bierzesz żelazo i wit b12 w tabletkach czy w zastrzykach? bo w tabletkch zle się wchłania,może spróbuj w zastrzykach! a czy serce ci od małego zelaza nie nawala?

Gość No cóz
Nie masz co chodzic po lekarzach oni tylko czychaja na kase,ja bałbym sie powierzyc lekarzowi swoje zdrowie,a tym bardziej życie ,zastosuj Body Detox Spa,tam wchłanianie żelaza jest najbardziej optymalne:)

Gość pytam tylko
a co to jest body detox spa? jesli chodzi o zelazo, to jest w tabletkach.