Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YUII

OSTRZEGAM NIE ROBCIE SILIKONÓW!ZOBACZCIE JAK TO SIE KOŃCZY!!

Polecane posty

Gość CO jak się kończy
????????????? jak dla mnie to wcale nie dziwię się tym kobietom, że poprawiały sobie biusty, bo ich naturalne były po prostu TRAGICZNE a te tutaj po p oprawce to chyba specjalnei wybierali do tych fotek, bo są naprawdę świetnie zrobione i w przypadku neiktórych w ogóle nei wpadłabym na to, że to silikony Steczkowska albo Doda powinna najpierw zobaczyć te implanty zanim zdecydowały się na zabieg, bo w ich przypadku operacje nie należą do udanych:O

Gość = = =
a jak się kończy? większym biustem?

Gość niop
hehehe a kto robi silikony???chyba jakas desperatka cio??????

Gość jak ma się takie cycki
jak te panie PRZED to ja się im wcale nie dziwię;)

Gość brzydkooaa
doktro kasprzyk sie reklamuje??

Gość niektoroe kobiety
rozumiem z tej galierii

Jeżeli kobieta ma nieladne piersi i jest to powodem jej wielkich kompleksow to owszem robic operacje, ale niektóre panie w tej galerii miały naprawde ladne piersi, tore poprostu grzech zamienić na sztuczne balony

Niektóre zyskały na zabiegu, inne moim zdaniem straciły. Najbardziej chyba naturalnie wygląda przeskoczenie do jednego rozmiaru, góra dwóch rozmiarów wzwyż. Ale jak komuś nie zależy na tym żeby to wyglądało naturalnie to jego sprawa. Ja tam kobietom do biustonoszy nie zaglądam ;)

Gość jakaś ty
jak dla mnie te przed zabiegiem wszystkie brzydkie byly:(

niektóre z tych piersi po zabiegu wyglądają bardzo ładnie i w życiu bym nie pomyślała, ze są sztuczne...

Gość No cóz
A kto mądry robi dzis silikony,chyba desperatki jakies:)hehe

Gość jakie desperatki
??? weź popatrz co one miały wcześniej?:O boze, naprawdę tragedia takie piersi:O rozumiem te kobiety doskonale! gdyby miała takie jak te panie tutaj, bo żaden z tych biustów "przed" nie wydaje mi się być ani ładny ani estetyczny to na 100% zrobiłabym sobie silikony i jak już któraś z was wspomniała - niektóre z tych sztucznych biustów wyglądają jak zupełnie naturalne i do głowy by mi nie przyszło, że mogą być sztuczne:)

Gość No cóz
Jasne jasne a za jakis czas im cycki beda odpadały i to juz nie bedzie sliczne,mozna ujedrniac biusty modelowac ale poprzez inne zabiegi a nie takie desperackie:(buuuuuuuuuuuu

Gość jakie desperatki
co ty chcesz ujędrniać przy takich pustych , wiszących workach?:O:O:O

Gość No cóz
a jakże,wszystko mozna zrobic ale zeby pchac silikony???samej w chorobe?????żałosne:(

\"CO jak się kończy ????????????? jak dla mnie to wcale nie dziwię się tym kobietom, że poprawiały sobie biusty, bo ich naturalne były po prostu TRAGICZNE a te tutaj po p oprawce to chyba specjalnei wybierali do tych fotek, bo są naprawdę świetnie zrobione i w przypadku neiktórych w ogóle nei wpadłabym na to, że to silikony Steczkowska albo Doda powinna najpierw zobaczyć te implanty zanim zdecydowały się na zabieg, bo w ich przypadku operacje nie należą do udanych \" Ty jakaś głupia jesteś:P.Wcale nie były tragiczne ale małe:O.

Gość No cóz
wszystkie sa głupie co pchaja silikony w cycki,i tak beda miały je zawsze sztuczne dopóki organizm nie odrzuci przeszczepu,a wtedy z cyckami lub bez moga skonczyc tragicznie:(

Gość jakie desperatki
ale co niby można zrobić twoim zdaniem z takim czymś? naprawdę wierzysz, że te kobiety niczego nie próbowały wcześniej zanim zdecydowały się na implanty??? przecież widać wyraźnie, że to naprawdę skrajne przypadki, te piersi miały ohydne:O

Gość Te Amancik
te ich cyce były: TRAGICZNIE MAŁE:P

Gość No cóz
lepsze małe a swoje niz wieksze a sztuczne jak balony ,napompowane cyce :)sztuczne lalki hehe obrzydliwe:)

Gość jakie desperatki
wiesz, jest różnica między piersiami MAŁYMI, a OBWISŁYMI i o ile Doda czy Steczkowska rzeczywiście miały male i mogły sobie darować silikony tak te panie tutaj... no wybacz, ale jest spora różnica między malutkimi biustami, a tymi tutaj na tych zdjeciach:O

Gość No cóz
Jak ktos nie ma innych powazniejszych problemów to zajmuje sie cyckami:)hehe,mysle ze to próznosc kobieca:)

Zadałem sobie trud i oceniłem wszystkie prezentowne na linku biusty. Podzieliłem je na 3 kategorie: A - piersi przed operacja podobają mi się bardziej niż po B - piersi przed i po operacji podbaja mi się tak samo C - piersi po operacji prezentują się lepiej oto wyniki (łącznie pokazano 28 przypadków) A- 16 (58%) B- 6 (21%) c- 6 (21%) Z powyższego wynika, że 79% pań (A+B) operację robiło sobie NIEPOTRZEBNIE a ponad połowie (A) POGORSZYŁA ona wygląd piersi :o Z 6 przypadków które uznałem za zmianę na korzyść tylko 2 ewidentnie wymagały korekty. Pozostałe 4 oraz 6 które nie wniosły odczuwalnej zmiany to dobrze zrobine operracje po których nie widać lub prawie nie widać że cycki są \"robione\" Dodam, że kiedyś w necie znalazłem test ktory polegał na odpowiedzi ktore z prezentownych biustów są naturalne a które \"robione\" Na 24 fotki pomyliłem sie tylko raz! Wnioski pozostawiam Paniom zamierzającym \"poprawiać\" sobie piersi.

biusty na zdjęciach (te po operacji) wygladają bardzo dobrze, poza dwoma przypadkami, gdzie wyglądają jak kulki :o to decyzja każdej kobiety, nie powinnismy ich krytykować. ja mogę jedynie powiedzieć co ja bym zrobiła. na dzień dzisiejszy mój biust mi się bardzo podoba. nie wykluczam jednak operacji w przyszłości, bo kto wie jak moje piersi będą wyglądały po karmieniu... jeśli będzie z nimi źle to się zdecyduję na operację. mój mąż póki co jest zdecydowanym przeciwnikiem silokonów, jednak gdy dostanie plaskacza z wątłego cycka to myślę, że zmieni zdanie :D tak więc nie potępiam silikonów zrobionych w dobrym guście i UMIARZE

Gość DO bywalec1
chłopie, przyjrzyj się dokładnie tym cyckom;) tam masz 14 par cycków, a nie 28 foty pokazują je z profilu i z przodu:D

Haris---> Tak, ale nie oszukujmy się. Dla Was wyglad piersi jest wazny głownie dla tego, że to część ciała ktora przyciaga uwagę facetów i stanowi ważny element atrakcyjności kobiety. A dla nas większe wcale nie znaczy ładniejszę. Gdy widzę dziewczynę z małym, figlarnym biuścikiem mówię sobie \"mała rzecz a cieszy\" :D

Gość DO bywalec1
naprawdę chcesz powiedzieć, ze którykolwiek z tych biustów wydaje Ci się być "figlarnym"?:O