Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadine23

problem z za drogim prezentem pomocy!!

Polecane posty

Gość nadine23

Mój chłopak, z którym jestem od dość niedawna bo zaledwie 7 miesięcy kupił mi na gwiazdke telefon komorkowy.Wiedzial, ze mój jest na wymarciu i że zamierzam sobie kupić nowy.Mówiłam mu, że podoba mi się LG Shine i mialam już iść do salonu wziąć go na abonament, ale on powiedział, że po świętach będą tańsze bo podobno tak mu powiedział kolega, który pracuje w plusie.A tym czasem on to chyba wymyślił bo zamierzał podarować mi go jako prezent.Wczoraj jak wysiadł z samochodu na stacji paliw, szukalam chusteczek i w schowku mial schowany ten telefon.Potem jak dzwonil wieczorem to mowil, ze ma juz dla mnie prezent ale nie chcial zdradzic jaki a ja jestem pewna, ze ten telefon jest dla mnie.Nie wiem co mam zrobic, przeciez on kosztuje kupe kasy a on nie nalezy do wyjatkowo bogatych.No i moj prezent dla niego jest duzo skromniejszy...Jakbyscie sie zachowaly na moim miejscu?Nie powinnam go brac?

Gość o9o9o9oo9o9o9o9o9o
no co prawda to taka dosyc niezreczna sytuacja, ale wez. oczywiscie uciesz sie i powiedz ze nie musial, ze troche ci glupio przyjac taki prezent etc ale ostatecznie przyjmij. gdyby nie chcial to by ci takiego prezentu nie zrobil. jelsi go nie wezmiesz to zrobisz mu przykrosc. ja juz bedziesz go uzytkowala to czesto chwal jaki ladny i fajny ;)

przyznamze glupia i niezreczna sytuacja....ale zgadzam sie z poprzednikiem,,,bierz i chwal ciagle jaki fany ale zapeniaj ze nie musisal sie tak kosztowac!!!!

Gość nadine23
ale ja nie chce takiego drogiego prezentu:o tym bardziej, ze wiem, ze kosztowal go polowe miesiecznej wyplaty:o do tego ja mu kupilam czapke i szalik za 90 zł:o

Gość o9o9o9o9o99o9o9o
a moze kupil taniej na allegro czy gdzies.

Gość gosiaaaakk
Ale przynajmniej wiesz, że cię naprawdę kocha i zależy mu na tobie bo inaczej nie kupiłby ci tak drogiego prezentu;-)

ale on na pewno kupil ci go od serca, moze mial jakies oszczednosci. Zrobisz mu wieksza przykrosc nie przyjmujac prezentu niz dajac mu cos co mniej kosztuje - kosztu prezentow nie porownuje sie. Najwyzej powiedz mu ze postawisz mu jakas romantyczna kolacje ;)

wiesz, są ludzie dla których ogromną radością jest podarowanie ukochanej osobie własnie tego, o czym marzy. Nawet jeśli ich na to nie stać... Mój mąż też zawsze robi takie numery, z poczatku strasznie mnie to peszyło i stresowało, potem się przyzwyczaiłam, że możliwość uszczęśliwienia mnie jest ważniejsza od rozsądku :) Nie rób chłopakowi przykrości, tym bardziej, że jak sama mówisz, musiał ponieść konkretne wyrzeczenia, żeby kupić ci tę komórkę. Zachwycaj się, ciesz entuzjastycznie, chwal, bądź zszokowana jego szczodrością. I podkreśl, że /zgodnie z prawdą/ następnym razem wystarczy jakiś drobiazg, bylebyś miala świadomość, że został dany z taką samą miłością, co ten telefon :) Pogratulować chłopaka ;)

Gość jakkakaka
a ile ten tel kosztuje

Gość codziennie codziennie
spoko za 7 i pol stowy mozna go juz kupic

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
gosiaaaakk---> NO swietny dowod na milosc :O Z Twojej wypowiedzi wynika, ze jakby nie kupil to by kochal na niby :P