Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabriellla

ściąganie utworów do mp4

Polecane posty

Gość gabriellla

Hej! Kupiłam dla córeczki mp4 i nie mam pojęcia w jaki sposób ściągać utwory. Proszę o wytłumaczenie osobie całkowicie zielonej przystępnym językiem (:-)) krok po kroku co trzeba zrobić. Na razie znalazłam na wp.pl jakieś słabe piosenki do ściągnięcia za darmo, ale zależy mi na zagranicznych utworach wokalistów w rodzaju Rihanna albo Akon. Proszę o pomoc, bo wigilia się zbliża i muszę przed nią zabłysnąć :-)

Gość gabriellla
proszę......

mp3 to piosenki a mp4 to teledyski wpisz w google darmowe, free albo co tam jeszcze chcesz mp3 i mp4 -sa takie strony ściągnij na komputer jest kabel do podłączenia komputer-mp4 i zgraj

Gość gabriellla
Na razie dzięki, poczytam to forum. Leśny Słodziaczku- do tej mp4 jest dołączona płytka, może tam jest ten program do ściągania. Moja córka ma 10 lat, ale być może będzie wiedziała więcej- co i jak :-) Teraz spróbuję coś ściągnąć za pomocą kabelka....zobaczę czy uda mi się bez konfiguracji.

Gość gabriellla
Udało mi się!!! Ściągnęłam piosenkę z tego forum, które mi poleciłeś i zdjęcia , które miałam zapisane (wyszła okropna jakości). Więc jak, potrzebny mi nadal ten program do ściągania?

Gość wioliś
ja nie wiem o co chodzi z tym waszym ściąganiem . próbowałam wszystkiego , nie udaje mi sie to. prosze o pomoc

Gość misia1236
wlasnie jak tym kablem usb sciagnac z komputera na mp4

Gość misia1236
jak to zgrac na mp4 jakims programem. Bo podłanczam kabel usb i mi nic nie wyskakuje Zaden folder nic prosze pomożcie ale szybko.