Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flotentiina

Poczułam sie znowu atrakcyjna

Polecane posty

Gość Flotentiina

Mam chlopaka od kilku lat ale nagle pojawil sie ktos inny. Zaden kochanek ;) Nie mam ochoty na romans. Nie chce zdradzac faceta ani go zmieniac. Ale widze ze podobam sie temu drugiemu. Gdybym byla sama pewnie wdalabym sie w romans ale i tak wiem ze ten zwiazek nie mialby przyszlosci. Ale to uczucie ze ktos na mnie leci i ze ma ochote sie rzucic i mnie pocalowac jest cudowne :) Musialam sie wygadac :)

Gość Flotentiina
Chyba chwale. Zalilabym sie gdybym zdradzila :P Miło jest czasem poflirtowac :)

no jasne też to lubie jak chyba każdy tylko potem jest taka granica którą łatwo przekroczyć i to już się zdrada nazywa:P

Święte słowa gnomie. Jak zaczyna się dobrze czuć w takiej sytuacji, to tylko kwestia czasu i : Primo: Zostawi swojego faceta i pójdzie do drugiego. Secundo : Będzie z nim nadal, nawet za niego wyjdzie, ale i tak go zdradzi później bo lubi, jak na nią ktoś leci ;)

powstańczyk raczej to drugie:P ale co tam będą kolejne wpisy na forum będzie co robić :P

Gość a Wy od razu swoje
:O A ja autorkę rozumiem.

od razu swoje my tylko dokonujemy analizy sytuacji w oparciu o dostarczone dane:P

Gość Flotentiina
Nie bede mowic ze nigdy nie zdradze swojego faceta bo roznie w zyciu bywa. Ale narazie jest mi z nim dobrze, jestem zaspokojona wiec nie musze szukac seksu gdzies indziej. A to ze sie komus podobam sprawia ze czuje sie atrakcyjna i mam lepszy humor :)

czyli jesteś cholernie zakompleksiona, jeśli musisz szukać potwierdzenia swojej atrakcyjności u obcych kolesi :o

\"A ja autorkę rozumiem.\" to normalne... praktycznie wszystie zdrady zaczynaja sie od tego że \"...pojawił sie sympatyczny facet, od razu zobaczyłam, że mu się podobam. Na początku tylko sobie żartowaliśmy... (...)\" a potem \"... co ja mam zrobić, przespałam sie z nim i teraz czuje się okropnie...\" :D:D praktycznie kazda kobieta rozumie autorke, bo kazda zachowuje sie identycznie...

Chyba żar namiętności coś wygasł ;) Radzę po eksperymentować w łóżku niż podniecać się tym, że jakiś inny na ciebie leci ! Jak będziesz mężatką, to jak poleci na ciebie Edzio listonosz, to się też będziesz tak podniecała i gwoli ścisłości oddasz mu się w końcu ! Nie szastaj też uczuciami tego faceta, który na ciebie leci. Facet się zakocha w końcu a ty co mu powiesz ? Sorki, ale tylko możesz mnie adorować bo jest mi z tym dobrze ! Co za egoizm !

Gość Flotentiina
Ja niestety mam ten problem ze nie do konca czuje sie atrakcyjna. A inne kobiety nie wmowia mi ze nie lubia sie podobac innym facetom.

Gość Flotentiina
facet sie nie zakocha bo moglby miec na peczki takich kobiet albo i lepszych ode mnie

nie to że nie lubię. nie potrzebuje po prostu. mój mąż mnie tak dowartościowuje, że nie podniecam się komplementami innych facetów, nie potrzebuję ich adoracji i nie staram się o nią. inaczej mówiąc po prostu mi zwisa

\\\"Nie bede mowic ze nigdy nie zdradze swojego faceta bo roznie w zyciu bywa\\\" jesli kobieta pisze takie słowa, to oznacza, że puszczenie sie z tym gosciem to kwestia czasu i to wcale niezbyt długiego.. kobieta w typie autorki, to po cichodajce najgorszy typ... potrzebuje ciąglej adoracji, by karmic swe kompleksy... mniej lub bardziej swiadomie bajeruje i prowokuje facetów... puści sie z kazdym, kto naładuje ją wystarczająco komplementami i zaspokoi jej próżność...

Gość Flotentiina
to co napisalam o zdradzie tyczy sie tego ze nie wiem czy w przyszlosci bedzie mi sie dobrze ukladalo z facetem. Moze sie okazac ze bedzie mnie bil, albo pil codziennie? Rozne rzeczy dzieja sie w zyciu. Jesli bedzie ok to go nigdy nie zdradze. Kocham go i jest mi z nim dobrze. Mam komlepksy z ktorych on niestety nie potrafi mnie wyleczyc a nawet moge stwierdzic ze mnie w nie wpedzil.

Gość dajcie dziewczynie żyć
przynajmniej umie zanleźć jakieś powody do radości....

Gość Flotentiina
Kazdy ma jakas wade. On nie robi tego specjalnie. On po prostu nie potrafi pokazac mi ze jestem najpeikniejsza dla niego. A wtedy ja sie doluje. Owszem mowi mi ze jestem najpiekniejsza, ze mnie kocha ale nie umie tego pokazac. Dlatego jak widze w czyims zachowaniu ze mu sie podobam to dowartosciowuje sie

Gość spaghetti
a w jakis sposob Twoj obecny chlopak wpedza Cie w kompleksy?

autorka przyszła się pochwalić swoim szczęściam a wy jedziecie po niej jak po łysej kobyle:P dajcie żyć będziemy się nabijali z niej za miesiąc teraz ją podowatościowujmy:P