Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filip18

czy podnieca was widok onanizujacego sie faceta?

Polecane posty

Gość teresa 46
Ja też często bywam na plażach fkk i czasami się zdarza że młodzi chłopcy podglądają, raz miałam taki przypadek że chłopcy podglądali mnie na granicy plaży więc podszedłam do nich niby po zapalniczkę i po mimo mojego wieku i pełnej depilacji wszystkim chłopcom całkiem staneły siusiaki i wszystkie miały napletki całkiem nasunięte zabawnie to wyglądało.

Gość milicjantzsexshpu
teresa co ty-podszedłaś ?

Gość Małgosia 42
Mnie podniecił widok onanizującego się chłopca, który podglądał mnie jak się opalałam nago nad jeziorem. Miał może ze 16 lat i po prostu brutalnie zwalił sobie konia w krzakach podglądając mnie cały czas. Było to miłe doświadczenie bo pomimo 42 lat wzbudzam podniecenie u nastolatków.

Gość Małgosia 46 lat
Tak, kobieta dojrzała też może podniecać facetów. Ja jestem podniecona na plaży dla naturystów. Mam 46 lat i w Chorwacji wybieram plaże, na których staram się prowokować wyglądem. Jestem opalona, włosy poniżej ramion, jestem wydepilowana w kroczu i na pupie, zawsze sobie lekko wyciągam wargi sromowe aby delikatnie wystawały, paznokcie bezbarwny akryl w motylki. Zakładam kolczyki i bransoletkę na stopy a na deptaku na plaży pomimo 170 cm zakładam buty na wysokim obcasie. Na plaży często podglądają mnie młodzi chłopcy, kilku z nich w ukryciu tak się onanizowało, że bałam się, że pourywają sobie napletki.

Gość gość
Chętnie bym popatrzył na ciebie walac sobie konia.

Gość kiki15
Lubie patrzyc jak faceci sobie masuja penisa.

Gość bella   86
Też lubię takie widoki :P

Gość gość
mnie nie, ale np moj facet uwielbia patrzej jak ja robie sobie dobrze. raz widzialam jak oglada laski na http://9tube.pl jak się palcują (w historie zajrzalam) i zrobilam to samo - jego mija - bezcennaa :P

Gość gość
Jak jest jakaś chętna popatrzeć ja walę sobie to proszę o @ prześle zdjęcia i filmiki