Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Dlaczego dziewczynom nie mozna zaimponowac...

Polecane posty

Gość owlosiony
masz racje kobiety wola imbecyli inteligencja meska ich powala, a one boja sie jej ulec chyba czegos sie boja albo kogos

Gość
nie, piszę tylko, że to pierwsze na co się patrzy. no nie ukrywajmy, jak ktoś jest wzrokowcem.... ale też napisałam, że pojęcie "brzydoty" jest względne. na kafe nazwali mnie pasztetem, a mój facet uważa mnie za piękną :P no i wiesz, nie jesteś brzydki wg mnie ;)

Gość
no ale wiesz, ja też jestem z innej bajki :P nigdy mi się nie podobali napakowani żele w ciuchach Adidasa i Nike :P wolę chudych intelektualistów :P

Gość
po pierwsze to jakieś głupie cipy, bo jak można komuś powiedzieć, że jest brzydki :/ wiesz, pamiętam nieco Twoje foto, i powiedziałabym że nie jesteś brzydki. jeśli chodzi już o bycie przystojnym itp to musiałabym Cię zobaczyć na żywo, bo niektóre osoby wychodzą na zdjęciach gorzej niż w rzeczywistości (np. moja mama i mój facet)

Gość ____________phi
Kobiety przyciąga u mężczyzn zestaw trzech rzeczy (podawany w różnej kolejności) 1. uroda 2. kasa 3. długość (ocenzurowano) Wiedza, serce, inteligencja, szacunek dla kobiet nie są modne...

długość ;) , uroda - no fakt, są ważne i nie ma się w ogóle co zapierać, że nie, ale inteligencja i mądrośc życiowa to podstawa przez duże P. Osobiście w żaden sposób nie zainteresuje mnie facet, który nie ma tej ostatniej cechy (a w zasadzie dwóch ostatnich). A kasa - cóż, miły dodatek, nie da się ukryć, ale w żadnym wypadku nie jest to rzecz kluczowa czy decydująca

ludzie facet może być przystojny mieć kase itp a byćzwykła ciota i tylko barbie na niego polecą facet to przedewszystkim inteligencja, poczucie humoru, zaradnośc itp kobiety w dużej mieze szukają u facetów oparcia i poczucia bezpieczeństwa jeżeli jesteś ładniejszy niż ork to nie ma problemu:P