Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci przystojni

Dlaczego tak malo Polaków jest przystojnych??

Polecane posty

Gość ytiytiyti
a dlaczego dziewczyny sa takie glupie??

Gość ytiytiyti
jesli wogole posiadaja jakies polkule :)

Gość faceci przystojni

Gość pedro daj fotę to ocenimy
:)

Podłączam się do pytania autora/autorki. Nawet nie wiecie jaka to lipa być jedynym przystojnym facetem w okolicy :(

Gość a w okolicy mojej ospby sami p
mozna oczopląsu dostac :D

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
tak na powaznie to naprawde jest malo przystojnych facetow;/ a jeszcze zeby znalezc przystojniaka z fajnym charakterem?mam wrazenie ze to graniczy z cudem;/ chodzac codziennie przez wrocek zauwaze 1 fajnego co 5 dnii moze...

A co was obchodzi jak wygladaja polacy, skoro mozecie miec kazdego europejczyka, wystarczy, ze bedziecie przecietnie ladne...

Jacek1982 - bo one za dużo żrą i dlatego są odpychające i stają się pośmiewiskiem :) eeeeeeeeeeeeeeeeee - ja jestem przystojny ale mam wredny charakter heheh

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
truskawka7-a dlaczego tak uwazasz?:) Jarek-84- tak naprawde jestes przystojny:D przywracasz mi wiare yhym:D

truskawka7 - tu masz rację, Polki za granicą puszczają się na lewo i prawo, opinie mają gorszą niż Rumunki i Ukrainki . byle turas albo pakistaniec może mieć każdą, wystarczy, że zagada w obcym języku a Polka już jego.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
Jarek84- tak ciekawe ciekawe rzeczy wypisujesz..nie mozesz generalizowac bo nie wszedzie tak jest,no moze w anglii i w irlandii ale w innych krajach wcale nie ma takiej opinii....;)

Owszem, niektore polki sie szmaca, ale to dziewczyny po zawodowach z niskich warstw spolecznych. Kazda Polka, ktora nie straszy wygladem, jest sympatyczna moze miec super faceta obcokrajowca na poziomie, ktory bedzie ja szanowal.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
a z reszta..a w polsce jak facet zagada do dziewczyny pare fanych tekstow itp to nie bedzie jego?wezcie z taka gadka

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
truskawka7-dokladnie..to samo tyczy facetow..Ci ktorzy jada na budowe a Ci ktorzy jada na studia za granice roznia sie bardzo..tak samo z polkami..bo dziewczeta jesli sa jakie sa czyli puste szmaca sie tu i tu

co wy gadacie?? kolezanka po studiach pojechala do angli miala tu chlopaka a teraz puszcza sie z jakims bambusem :D