Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci przystojni

Dlaczego tak malo Polaków jest przystojnych??

Polecane posty

byl kiedys felieton o tym na o2.pl ze polki jak wyjada do angli to zaczynaja zachowywac sie jak dziwki

Pedro---> no właśnie chciałam sie do Ciebie zwrócic w "ps" że tylko w Tobie ma nadzieja..;) Pedro, wróc mi wiare w płec męską! Ciepnij mi fote:)

Gość eeeeeeeeeeeeeee
racja wartosciwoi faceci teraz cos wartosciwowego robia:D a nie siedza na damskim forum:D hehe fajne:) no ale tak serio to ostatnio zauwazylam ze polki traca dziewictwo w coraz mlodszym wieku, sa tym zachwycone,pozniej sie puszczaja,itd...taki glupi krag,po prostu spoleczenstwo jest coraz bardziej puste i tyle

nie bo mnie zdemaskujesz publicznie na forum😠 i będziecie się ze mnie nabijać i skoczę i będziesz mnie miała na sumieniu i ci przez to zrujnuję życie:classic_cool:

nie prawda. Ja taka nie jestem! nie śmieję się z innych, chyba,że są debilami chociaż też nie za często. Ja akurat Pedra lubię i jakby ciepnął fote, to by znaczyło że jest odważnym, Pewnym chopem;) ale on twierdzi że jest nieśmiały:P

wiesz... zastanowię się, zresztą i tak kiedyś do autodemaskacji dojdzie ;) ot choćby by uwolnić się od kafe, to jedyny znany mi sposób aby to zrobić ;)

eeeee, mlode pokolenie Polakow upodabnia sie do rowiesnikow z Europy Zachodniej i USA. Tam utrata dziewictwa w wieku 14 lat to standard, a polska nastolatka nie siega nawet do piet w rozwiazlosci rowiesniczce z Niemiec, USA, Wloch czy tez UK. Tylko ze oni na siebie nawzajem nie pluja w przeciewienstwie do nas.

:D Autodemaskacja... aż się boję;) fajnie by tak było, jak niby będą tą kafeterie "likwidowac" to żeby powyskakiwały foty wszystkich forumowiczów po ich nickami:D

hehehe więc maaaamy kompleksy :) fakt, od zawsze mam kompleksy na punkcie mego przeszczepionej męskości :)

ale tak na poważnie, mam jeden kompleks. Mam już 23 lata i nigdy nie byłem u ginekologa, czy to groźne?

Bejbe, chyba faktycznie chlopiec wzial to do siebie, bo teraz na sile probuje pokazac jaki to ma dobry humor...

Gość eeeeeeeeeeeeeee
Jarek 84 mozesz do mnie przyjsc ja cie zbadam:)

Gość kochanica francuza 5
zalozenie bylo takie-dlaczego tak malo Polakow jest przystojnych? Zeszlo do tego,ze nasze panie sie puszczaja zagranica:(No i posrodku polecismy po niektorych nickach...ech zero konsensusu:(

Gość eeeeeeeeeeeeeee
eh a myslalam ze bede miec zaszczyt zbadania takiego przystojniaka a tu lipa:(.,,:)

Ja jestem piękniejsza niż gwiazdy na niebie, ale cóż.. nię będę z chopem piękniejszym od siebie, możemy byc tylko przyjaciółmi:classic_cool: