Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to pasuje czy moze nieee

czy bedzie pasowalo jesli ubiore sie w.............. poradz.....................

Polecane posty

biale buty z odkrytymi palcami i pietami na obcasiku + ciesliste rajstopy i czarne leginsy + czarna spodnica taka "nierówna" mniej wiecej tak przed kolanko" + no i jakas do ttego bluzka czerwona czy fioletowa z dlugim rekawem... na sylwestra co myslicie? moze inny kolof leginsów?

Gość sosnowa igielka
biale buty ?Fuj...chyba minela juz epokja Abby:O

dlaczego nie? co w nich nie tak? one sa takie ladne, delikkatne...

Gość sosnowa igielka
biale butki to tylko do komuni, slubu i na lato,jako lekkie sandalki-reszta to wiocha totalna:(

mmmmmmmmmmmm:( dlaczego wiocha ;/ ?

primo- nie nosi się białych butów po święcie pracy:P secundo- błona między palcami z rajstop, przy "delikatnych sandałkach":o ?????? jakoś nie widzę tego:classic_cool:

bo to takiemmiejsce, mowisz biale buty i zaraz jestes ukrzyzowana ;P wg jak sa ladne to ok. nie wygladaja jak buty plastika to ok. no i musza byc az blyszczace z czystosci! upewnij sie ze nie widac przez dziurke na palec ze masz rajstopy. albo zrob diurke tak gdzie jest kciuk, albo zaloz na kciuk przezroczysta mala gumeczke ;) a reszte to trudno powiedziec nie widzac.. ale te legginsy to tak srednio chyba jak spodnica taka dluga

no wlasnie.. ta spodnica taka krotka to nie jest i sie zastanawiam czy te leginsy pasuja.. noi z butami juz tez nie wiem :P ;/

Gość tandeta jakich mało

Gość mezalians
Białe sandały do fioletowej bluzki? W zimie? Na sylwestra? To chyba ta zbawa w remizie pod Białowieżą. Po drugiej stronie nieistniejącej granicy.

Gość sosnowa igielka
biale buty do czarnych leginsow...pewnie to lepsze niz biale skarpety do czarnych butow...wiem,ze panuje moda back& white,ale nie kazdy zestaw zdaje egzamin

no ok, to dam sobie spokuj tymi butami, ale co dalej. :P

Gość /..kllll
katastrofa,ten caly ubior to szczut wiesniactwa.nie ubieraj sie tak dziewczyno

no a ja myslalam ze tak bedzie fajnie... no to jak ja mam sie ubrac ;/// ?

:(

Gość miedzy oczy
najlepiej jak bys zamiescila zdjecie jakies, mozesz przeciez 'obcąć' glowe i bedzie anonimowo ciezko doradzac wirtualnie ale buty jako jedeyny bialy gagzet do ciemnej reszty nie pasuja za nic legginsy-pamietaj ze jeeli cos jest akurat modne to nie znaczy ze trzeba to ubierac od razu, moze sprobuj jak juz w kolorze bluzki ale podkreslam, ciezko doradzac jak sie czegos nie widzi:) i pamietaj to ty musisz sie w tym dobrze czuc

a ja mysle, ze te biale buciki jezeli sa naprawde sliczne to bez problemow mozesz zalozyc, ale nie zakladaj do tego czarnych leginsow. Jezeli juz koniecznie chcesz ubrac jakies leginsy, to napewno nie czarne. aha, i jeszcze jedno, gdzie idziesz na sylwestra?

Gość miedzy oczy
a nie mozesz sie zapytac kolezanki jakiejsc albo kogos kto cioe widzi ..:) chyba ktos moze co doradzic:))

Gość miedzy oczy
mysle ze autorowi chodzilo o cos innego ze to wszystko jest czasami takie brudne i zwierzece ostanio trafilam na forum gdzie ludzie opisywali sex z rodzenstwem... po prostu mnie to tez przerasta autorze jestem mloda kobieta i tez mi sie to wszystko nie podoba niezaleznie czy dotyczy kobiet czy mezczyzn

Gość bigloveforyou
hejka :) kupiłam sobie koszule w kratke taką do połowy ud. Zastanawiałam się, czy będą do niej pasować leginsy 3/4 szare lub czarne i trampki. Proszę o rade!!!