Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka1307

Kto Poradzi?1

Polecane posty

Gość Justynka1307

Witam, chce się kogoś poradzić... Okres dostałam 3grudnia był opóźniony..jednak hmm...bez zapachu(nie śmiejscie się..)...przed dnim miałam bóle,zawroty głowy..senność... jednak po nim wciąż mam pewne objawy.. mam duży apetyt..dość często senna...nie mam na nic ochoty i najchętniej bym leniuchowała non stop...i rano jak wstaje odrazy muszę coś jeść jeść..no i te pobolewania brzucha..jakby w okolicach jajników..tak jakby na okres ale do neigo jeszcze czas... Czy ktoś miał podobnie i był w ciąży? Proszę o odpowiedzi!!

Gość Wet wipes
no powiem ci szczerez ze mozliwa jest ciaza. A ile trwal ten okres??

Gość to lec
do apteki po test. najszybciej sie przekonasz i w pore zaczniesz dbac o siebie

Gość Justynka1307
okres trwał 4 dni..ale to, że był bez zapachu to mnie zastanowiło..czy to może mieć jakieś znaczenie? tak brzusio pobolewa dziwnie a teraz jak chciałam wstac z krzesła to az się zgiełam z bólu jakby jajniki mi się zakręciły.. a czy temperatura zawsze musi być wysoka?czy może zdażyć się przypadek braku objawów u temperaturki?

wiesz co..ja ostatnio tez mialam objawy ciazy..bardzo sie martwilam..ale okazalo sie ze nie ...a byly baardzo powazne;) ale zrobilam test Beta HCG i nie jestem;)

Gość Justynka1307
Maniusia90 ja się wcale bym nie martwiła;p tylko, że ja już nie myślałam o możliwej ciąży lecz te różne rzeczy ze mną tak sobie pomyślałam...

Jest taka mozliwosc ja mialam okres a byłam juz w ciazy.jednak był inny niz zwykle tzn brązowawy i trwał 3 dni.Zrób test i sie wyjasni.

Gość to lec
czy tak ciezko Ci isc po test?? jak Ty jetses w ciazy rzeczywiscie i mimo to masz jakis tam niby okres to rownie dobrze moze to byc niewielkie plamienie. czysta krew albo brazowa i jak bedziesz zwlekac to mozesz sie pozegnac z dzieckiem bo to moze byc ryzyko poronienia i mozesz je stracic. tu chodzi o Twoje dziecko dziewczyno

Gość Justynka1307
ale czy moge być w ciąży mimo nie wysokniej temperatury jak to zazwyczaj jest?? obserwacje objawowo-termicne prowadze juz od 4 miesiecy..

Gość to lec
widze ze wygnac Cie po test jest zbyt trudne wiec siedz na kafe i zadawaj dalej glupie pytania