Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znów to samo

Lek Lactovaginal.....

Polecane posty

Gość znów to samo

czy któras z was go stosowała ?? czy jest dobry na grzybice pochwy ?? w ulotce napisali ze mozna go brac profilaktycznie albo w stanach zapalnych i wystepowaniu upławów a moja gin przepisała mi go na grzybice tez. I to dosyc drogi lek bo dałam 28 zł za 10 kapsułek.

Gość znów to samo
Moja babcia radzi mi, żebym smarowała gęsim sadłem, czy ktoś stosował. Komu pomogło?

Gość znów to samo
bez podszywów prosze ;) bo to juz głupie było

Gość znów to samo
Ok, podnosze temat. Pytanko: czy mam te tabletki wsadadzac? Bo jak łykam, to nie pomagają?

to nie jest lek na grzybice ... to lek na uzupełnienie naturalnej flory bakteryjnej ... kurcze ze CI się trafiła tak gin - współczuję ... ja go stosuję po kuracjach abtybiotykowych ...

Gość znów to samo
czyli, że nie mam ich połykać?

Gość znów to samo
kurde wiem ze dopochwowe ktos durny sie podszywa!!!!!

Gość agater1234
witam czy ten lek lactovaginal jest dobry na stany zapalne??czekam na odpowiec.

Gość do agater
raczej nie, jak juz jest stan zapalny to raczej pozostaja tylko leki na racepte i to najlepiej przepisane na podstawie wynikow posiewu... a paleczki kw mlekowego w takiej formie dopiero po wlasciwym leczeniu, a w trakcie dodatkowo lepiej lykac lacibios

Gość lady bronka
lactovaginal mozna stosować w stanach zapalnych narządów rodnych po leczeniu lekami przeciwbakteryjnymi, przeciwgrzybicznymi. sluży przywróceniu lub uzupełnieniu prawidłowej flory bakteryjnej - tak jest napisane na ulotce.

Gość agula8
lactovaginal stosuje się przy zaburzeniu flory bakteryjnej, czyli np. po wyleczonej infekcji, ale tez jak zaczynamy odczuwać jakiś dyskomfort, pieczenie, suchość, swędzenie. Ja w takich sytuacjach zakładam na noc lactovaginal i smaruję clotrimazolum. Czasem przechodzi, jeśli nie-idę do lekarza. To dobry probiotyk, mój ginekolog z tych dopochwowych najbardziej go zaleca.