Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka_19

Robic Przerwe?? HELP !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Paulka_19

Przechodze z Cyprest dawka tak jak w diane 35 , na logest, slyszałam opinie ze podczas przejscia z mocniejszych na słabsze nie powinno sie robic przerwy.. dzis mam niby miec 1 dzien przerwy i nieiwem czy wziasc ta pierwsza tabletke logestu czy zrobic 7 dni przerwy?? Jak bedzie bezpieczniej?? Pozdrawiam:))

Gość nie rób przerwy

Gość Paulka_19
Spiesyzł sie do domu bo byłam ostanią pacjentka i niezdążyłam zapytac ale myslalkam ze w ulotce bedzie pisac ale nieumie znaleźc :((

w ulotce? to znaczy ze konkurencyjni wobec siebie producenci tabsów uprzejmie piszą jak je brać względem siebie? nie wierzę :D

Gość Paulka_19
hahaha dobre są te gówniary, sory ja nie z tych biore tabsy 2 lata w sumie jak przechodzilam ze stediril na yasminelle zrobilam przerwe i bylo wszystko w porzadku , ale niechce 2 raz ryzykowac :PP To łykam bez przerwy.. acha zapomniałam dodac ze miesiac temu też nierobiłam przerwy.. 2 razy pod rzad bez przerwy można wiem ze 3 razy to juz niebardzo... A Co do smiesznych historii to moja smieszna kolezanka co ma muzg 15 latki chodz ma 20 lat , w 3 dniu przerwy po wzieciu paczki diany skapla sie ze jej siostra ma slub i ze boli ja brzuch i ze zaraz okres dostanie i ze ona niechce i łykła 2 tabletki na raz po weselu niebrala juz wcale , zrobiła przerwe a po okresie łykła reszte z 2 paczki ktora jej została.. hahahahaha Też Dobra nie??

Gość gość
Zu8O3D0AaFv5IRh0Xxb03oEv