Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iveta

Chce zostawić dla mnie żonę!

Polecane posty

Gość andzelka kropelka
uważam że skurviel gra na twoich uczuciach :( nie jest niczego pewny i potrzebuje sygnału od Ciebie przyzwolenia (najprawdopodobniej na bzykanko)

Gość taa facet najlepiej gdyby w
każdym miescie miał dupę -żone i dzieci w domu i gicio 😠 a baby ,które pisza : ....dziewczyno...nie słuchaj głupich komentazry pod tytułem "nie będzie różowo", "proza życia was zniszczy" itd itp to są typowe wypowiedzi ludzi, którym w życiu nie jest za różowo, więc wyznają teorię, że jak nas zabiła rutyna i zakochanie przeszło po jakimś czasie, to znaczy że tak jest u wszystkich GÓWNO PRAWDA... ciesz sie ,że tobie sie udało...:O ...mnie nie -okazałam sie być tylko nałożnicą -a obiecanki ...co mi po tym,że rozwiódł sie z żoną :O jak ciągle tam łazi :O ...oni mieszkaja 3 ulice dalej ...ostatnio poszedł na kolacje bo przyjechała ...ciocia z kanady ...a ciul z ciocią a ja?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość andzelka kropelka
i w ogóle czemu Ty żyjesz jego życiem :o przytłoczona jego problemami i jego sprawami !!! ja bym nie wytrzymała nie uwierzyła i uwolniła i na dodatek wykorzystała go jakoś jeśli nie materialnie to dla sexu tak żeby poczuł się wybzykany bo oni też miewaja takie pretensje że czuje sie jak zabawka czy wibrator. nie słuchaj jego narzekań bo to g prawda to oszust i bawi się Tobą. ale dobrze że nie zabiegasz o niego może właśnie z tego powodu czuje się odtrącony i robi Ci po prostu na złość chce żebyś może była zazdrosna! (najprawdopodobniej) bierze Cie na litość smutnymi opowieściami które Cie DOŁUJĄ tylko dziewczyno !!! jesteś przybita i zgorzkniała przez niego !! pie.pr.zony manipulant. ktoś dobrze napisał na jednym wątku "zagrożona kobieta w obawie że facet pójdzie do innej jest w stanie go ciagle zadowalać" :o

A potem jak już się rozwiedzie z żoną - Ty zostaniesz jego, urodzisz mu dziecko, a on znajdzie sobie kochankę, która będzie twierdzić to samo \"on mnie tak kocha, że dla mnie jest w stanie poświecić wiele - rodzinę dom itp Powodzenia:) Bądź dzielna - walcz o miłość!:D

Gość ........................o
rany co sie dzieje w Polsce idzcie do kosciola sie modlic. bo niedlugo panowac tu bedzie islam :o

Gość wiesz nie to żebym sie
czepiała ale kto pod kim dołki kopie ....🖐️

Gość Iveta
Dzieki za wszystkie komentarze! Za te pokrzepiające, drwiące jak i uświadamiające... Decyzję już podjęłam. Będę walczyć o miłość, ale nie taką... W pewnych kwestiach warto kierować się jednak pewnymi zasadami... Podobno miłość nie zna litości i się nimi nie kieruje, ale wydaje mi się, że to tylko ta pozorna... Prawdziwa nie przynosi nikomu cierpienia, ale raduje i popycha do działania... Właśnie taką mam zamiar znaleźć i wierzę, że mi się uda... :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę powodzenia!

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej