Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajjjjjjjla

do facetow!!!!!!!

Polecane posty

Gość lajjjjjjjla

czy sa tu zonaci faceci ktorzy naprawde kochaja swoje kochanki?czy jest to mozliwe?

Gość a ja się zapytam
czy są tu żonaci faceci, którzy naprawdę kochają swoje żony ? i - czy są tu faceci, którzy kochają swoje dziewczyny w wolnych związkach ?

Gość lajjjjjjjla
kazda milosc jest piekna tylko kochanka to zawsze jak najgorsze zlo,tabu a przeciez chyba tez zdolna do milosci

a może: "czy są tu faceci, którzy w ogóle kochają?" ;) co to za pytanie - ilu facetów, tyle różnych punktów widzenia. Jeden kocha, drugi tylko się zabawia, a trzeci sam nie wie, czemu w ogóle ma kochankę ...

Gość byłam jędzą...
też zdolna...jasne...ale ja jakoś uważam, że to smutna i mało romantyczna miłość.

Gość byłam jędzą...
chyba tylko tata mnie kocha :D

Gość lajjjjjjjla
powiem wprost.sama jestem kochanka zonatego faceta.niby zapewnia mnie ze mnie kocha ale...no wlasnie.stad moja ciekawosc.czy to mozliwe a czy to tylko moje zludzenia

Gość byłam jędzą...
jasne... kocha.. wiesz jak facetom łatwo mowic to slowo? to czemu jest z zona? jak sie prawdziwie kocha nie wytrzyma sie napiecia... takie moje skromne zdanie....chyba, ze ten "twoj" ma inaczej.

Gość byłam jędzą...
AHA.... n i jak sie naprawde KOCHA kogos... nie jest sie w stanie kims nim dzielic... wiec twoja milosc do niego rowniez jest watpliwa.

Gość lejla ty chyba sama siebie
nie słyszysz! jeśli cie kocha, to dlaczego jesteś tylko kochanką? nei ma wytłumaczenia, jakby cię naprawdę kochał, to by odszedł od żony i to ty byłabyś u jego boku, a nie tylko czasami w łóżku.

Gość wojtasek
tak! długo kochałem sowją kochankę. drugą... bardzo lubiłem i sznowałem. dawały mi to czgo brakowało mi w sałym związku - odrobiny szleństwa, namiętność, uśmiech Szkoda że się skończyło, jak wszystko co dobre :-) Buziaczki

Gość liczą sie nie słowa a czyny
a skoro tylko gada o miłosci do ciebie, a nei robi nic w kierunku by z tobą być tak naprawdę, to puste słowa :O

Gość lajjjjjjjla
tak,napewno duzo tu watpliwosci.ja tez mam meza i nigdy nie chce go zmienic.ale widzisz teraz ida swieta a ja zamiast zadbac o mila atmosfere siedze tu i rozmyslam...wiec cos do niego czuje

Gość wojtasek
Zresztą ... kochałem dwie kobiety w jednym czasie, każdą inaczej i szanowałem je To dziwnie brzmi, ale tak było.

Gość byłam jędzą...
wojtasek nie kochasz zadnej ;) potrzebowales je... nie kazdy umie kochac... niestety :P w ogien pewnie za zadna bys nie poszedl :D a lajla jak widac taka jak ty :D hahahaha i o jakich uczuciach ty mowilas kobieto??

Gość lajjjjjjjla
wojtasek...a powiedz czemu sie skonczylo..nie chciales byc na stale ze swoja kochanka czy nie bylo takiej mozliwosci?

Gość byłam jędzą...
zycze wam zeby was zdradzali i od was najlepiej odeszli..lajla i wojtasek

Gość lajjjjjjjla
wiesz zle zyczenia zawsze wracaja do nas jak bumerang.ja nikomu zle nie zycze.nawet mojemu kochankowi jesli by mnie klamal.kazdy jest tylko czlowiekiem

Gość wojtasek
fajnie, że wiesz lepiej :-) Powiem Ci tak. Spotykałem się tak by żony nie zranić, to wspaniała kobieta, tylko w łóżku się mijamy. mam większy temperament plus pewne komlikacje zdrowotne i coś z tym musiałem zrobić... kochankę kochałem inaczej dawała mi... radość( nie tylko w seksie) i kolorowe chwile. Druga kochanka... szacuneczek, mądra kobieta imponowała mi swoją siłą i pozytywnym myśleniem wszyskie trzy panie są wspaniałe i... zostałem z żoną

Gość lajjjjjjjla
jestes szczesliwy?teraz odnalazles te kolorowe chwile i radosc?

Gość wojtasek
byłam jędzą... jesteś dziwna jak mówię że szanuję i żonę i kochankę, ty mi zle życzysz... Ja na straość, będę wspominał wspaniałe kobiety z mojego życia i siedział przy żonie. Dlaczego się skończyło? Pierwsza znalazła sobie stałego faceta, męża i nie chciałem stawać im na drodze... zresztą w drugim przypadku podobnie i zawsze ciepło będe o nich myślał i życzył im szczęsia

Gość wojtasek
teraz jestem tylkon z żoną i trochę czegoś mi brakuje. nie szukam na siłę kochanek. to musi być sympatia, zaufanie, chemia, zrozumienie.

Gość tagesak
kochanka... to przyjemne Zresztą, czy tylko faceci zdradzają? Jeśli tak to z kim?