Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwa777

święta bez sniegu-tesknie

Polecane posty

Gość przyjedz do Kanady
tutaj jest dosc:P

Gość iwa777
tesknie za śmiganiem na nartach i tego ognia w kominku

Gość przyjedz do Kanady
u nas jest sniegu,ze starczy obdzielic Polske i jeszcze zostanie:P Hahha,ale teraz bedzie plusowa temp.i......Christmas bedzie bez sniegu.A kominek to nie nowwosc,w kazdym domu:P

Gość iwa777
Ja mam w mieszkaniu też dwa kominki nawet dosyć ładne bo stare ale nie do podpalki ( w umowie jest zakaz używania) a tak wogole jak sie mieszka w Kanadzie >?

Gość przyjedz do Kanady
chyba tak samo jak wszedzie,ludzie sa troszke dziwni,tzn.wierza na Twoje slowo.To,co powiesz,jest prawomocne.Jest dosc fajnie,tylko za duzo aut.Ludzie nie lubia ruchu,ja jestem za ochrona srodowiska:D.Jezdze rowerem,chodze pieszo,korzystam a komunikacji miejskiej(co tutaj jest niemal ze przestepstwem).Panuje przekonanie,ze z autobusow miejskich korzysta ostatnia biedota:P,czas to zmienic,chyba jestem pionierm :D

Gość iwa777
śmiesznie ale fajnie ... no cóż zycze udanych świat i duzo prezentów no i śniegu dokładam moją ulubioną piosenke . dobrej nocki

Gość przyjedz do Kanady
dzieki,Merry Christmas to you.Zycie nie jest smieszne,raczej "zabiegane".Rowniez pozdrawiam,prezentow nie oczekuje,gdyz bojkotuje ten zwyczaj:D