Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest do cholery

Czasami wysyłam wiadomość i wyskakuje taka informacja

Polecane posty

Gość co jest do cholery

"Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta". Oczywiście minuta, a nawet kilkanaście minut już dawno temu minęło. Cofam się do swojej wypowiedzi, a jej już nie ma. Naprawią to kiedyś? Nie po to się wysilam, żeby mi odpowiedź kasowano.:(

Gość f666666666666667777788990
myrevin wcale nie. ja pisalam na czarno, lazilam po forum, znowu odpisalam gdzies na czarno a tu zonk :O I OCZYWISCIE WIADOMOSC SKASOWANA. PO YCH ZMIANACH NA FORUM SIE TKA POROBILO

--> f666666666666667777788990 Ty dostałaś prztyczka za co innego.. i ty już wiesz za co. :classic_cool: :D

ja tam też żadnych zmian nie widze :-0 nawet ta pinda z krzywymi nogami i kijem do polo stoi jak stała :-0

{ nawet ta pinda z krzywymi nogami } Tylko nie pinda, tylko nie pinda ! 😠 Kiedyś byłem w niej zakochany planktonicznie. Ale przeszlo mi jak zacząlem ją podejrzewać że się puszcza z innymi. :o

ten listek/kwiatuszke to juz chyba z 2 tyg jest :P a zmian ze nie musisz wpisywac ciagle nicka nie zauwazylas? :P

myrevin za co za co tego prztyczka? :P

----- Myrevin. I nie oszukuj,że Ty nie miałeś takiej sytuacji:-) Ja jestem bardzo poprawna politycznie i nie tylko a i tak mi coś takiego robili:-D:-D

Tak sie dzieje bo kafe sie psuje, bylo o tym tutaj glośno kilka temu. Ja też tak miałam, taraz już wszystko gra.. może to tak chodzi województwami? :D