Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

Jaki prezent dla 13-to latka, prosze o szybką pomoc bez żartów

Polecane posty

Zaraz wyjezdzamy z męzem na zakupy.nie wiem co kupić swojemu 13-to letniemu siostrzeńcowi.Dodam ze interesuje się piłką nożną i ma wszystko to co na co ma ochote ... jednym slowem jest rozpieszczony :(

Gość Julenkaaaaaaaaaa
jakas wypasiona pilke.........albo koszulke........albo jakies frimowe buty......

reklamują taką nową gre fifa2002 chyba:P za 139złmoze to? a co ja mam kupic narzeczonemu, na urodziny w srode dostal aparat cyfrowy... teraz jestem splukna(mam50zł) co moge mu kupic?

skoro nie macie zbyt wiele kasy to moze jakis komplet kosmetyków? z Adidasa na przykład.

13 lat - to jest chłopak w Pierwszej gimnazjum - tacy chłopcy się juz pocą, na w-fie... skoro uwielbia piłkę moze gra w jakims klubie dezodorant bardzo mu sie przyda .... mój brat chodzi do 6 klasy podstawówki i w tym roku uparł sie ze chce kosemtyki dostać(jakis dezodorant, albo wode toaletową) młodzież teraz szybciej dojrzewa:O

Kosmetyki dostał w tamtym roku :) Z tą koszulką to dobry pomysł tylk oze on ubiera się tylk ow Adidasie i Pumie :P ale dziękuje za pomysł, poszukamy czegoś z hipermarketach :)

no to co ze kosmetyki w tamtym roku... no to skoro i tak wszytsko ma to nie zrobi mu roznicy jak jeszcze raz dostanie .... do 20 zł cięzko cos kupić... moze kupcie mu dwa bilety na jakis fajny film :P no kurcze sama niewiem, zaraz ide sama czegos poszuyakc tylko wątpie czy znajde cos :O

No wlasnie ciężko, w tym miesiącu wydaliśmy poprostu zbyt duzo pieniędzy dlatego prezenty dla dalszej rodziny muszą być bardzo skromne :(

Gość gość
Możesz mu kupić scyzoryk .Myśle że pomogłam

Gość gość
Taaa nawet bardzo pomogłas. Chlopak ma dzisiaj 22 lata i chyba nie ucieszy go scyzoryk.

Gość gość
laptopa albo ajfona

Gość gość
Pewnie juz stracił prawictwo.

Gość gość
Teraz ma pewnie 27 lat więc to już ,,raczej" nieaktualne

Gość Klara

Dla każdego faceta czy to małego czy dużego najlepszym prezentem będzie voucher na przejazd sportowym autem. W Devil-Cars mają duży wybór aut i torów, gdzie można taki przejazd zrealizować. Emocje i adrenalina, które towarzyszą przejazdowi zostaną zapamiętane na długo szczególnie po przejezdzie bolidem wyścigowym KTM X-BOW 🙂 Polecam