Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBajla

Grzybica pochwy, pomozcie

Polecane posty

Gość BBajla

wiem ze byl taki topik ale po prostu nie mam czasu szukac. wiec mam pytanie odnosnie czosnku. nie jestem w polsce, nie mam mozliwosci odwiedzenia gina a od jakiegos czasu draznia mnie uplawy i dziwne swedzenie czy klocie w pochwie. czy ten czosnek pomaga? jak go aplikowac normalnie czy w gazie. odpiszcie prosze

Gość asasdsd
czosnek????? do cipki???? powodzenia dopiero sobie ran narobisz

Gość BBajla
wiem ze byl taki topik o czosnku i niektorym pomoglo

BBajla.. no jesli nie masz powaznego zapalenia to zrob tak /podaje z wlasnego doswiadczenia/ - kup jakis proszek do rozrobienia do irygacji /przeplukania pochwy/ - nie musisz miec gruszki - wystarczy duża strzykawka /u nas to TANTUM ROSA - ostrzegam będzie początkowo pieklo!!!/ - potem jogurt naturalny w strzykawkę i do środka :), poważnie, to rada mojego ginekologa, jak kogoś złapie po kuracji antybiotykowej - bo jogurt naturalny to żywe kultury bakterii - poza tym w aptece kup maść CLOTRIMAZOLUM, powinna być bez recepty, przynajmniej u nas jest - i posmaruj swędzące miejsca - i łykaj tabletki osłonowe, jakie się bierze przy antybiotykach, cos z rodziny trilacu, lakcidofilu itp., spytaj się o lek osłonowy na antybiotyk - wez 3xzwykłą dawkę.. Im wiecej z tego zrobisz, to lepiej..... Powinno być lepiej po dwóch dniach, powodzenia, jak masz jeszcze jakeis pytania to prosze, w tej dziedzinie moge pomóc :) :)

a... i zapomnialam o tym... mozna jeszcze taka tabletke oslonowa rozgniesc, zrobic z niej papke i posmarowac sie... /ale tego akurat sama nie stosowalam/

Gość Pomożemy
jak odpowiadał lud I sekretarzowi partii E Gierkowi:)i juz dobywały się okalski hehe