Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalijka

Co jest z tymi włosami żółkną i żółkną !!! Znacie jakieś sposoby

Polecane posty

Gość kalijka

Zawsze robiłam pasemka blond z brązem, od jakiegoś czasu blond jest blondem do 1-2 mycia potem włosy żółkną jak siano 😭 Nie wiem co robić czy jedynym sposobem jest przyciemnienie, mycie szamponami typu fiolet doprowadza moje włosy do czupiradła są szorstkie nie da sie rozczesać - męczące to jest :o

Gość tttttttttttt
niestety jedynym ratunkiem jest właśnie szampon neutralizujacy włosy żówte lub kapiel tonujaca ale to juz u fryzjera:) zówte są dla tego iz farba bronzowa sie zwywa co w połaczeniu z blondem daje efekt żowty, a jakie farby stosowałas bo nie powinno coś takiego sie dziać?

Gość ja mam już wypraktykowane
rozjaśniacz NISZCZY WŁOSY od paru lat swoje poasemka robie już nie żadnym rozjaśniaczem tylko FARBĄ BLOND i jest rewelacyjnie ....

Gość wwwwwwwwwwwwww
tak tylko że farba blond nie rozjasnia włosów na każdym poziomie, czasami bez dekoloryzatora sie nieda:(

Gość tyczka_tycz
ja mam rozjasnione wlosy. co jakis czas myje je szamponem Wella Renegal. usuwa zolty odcien. plucz wlosy plukanka. uwierz, to nie tylko dla starych babci. jesli chcesz miec ladny odcien blondu to plukanka jest konieczna. najlepiej fioletowa, niebieska tez jest ok. odradzam rozowa. nie boj sie, jezeli zrobisz to co pisze na opakowaniu tzn ile plukanki na ile wody, to niebieskie czy fioletowe wlosy ci nie groza.

Gość kalijka
chodzę do fryzjerów, nie mam pojęcia czym mi robią te włosy ale raczej rozjaśniaczem, płukanka i szampon dla moich włosów = siano :/ Zastanawiam sie czy wogóle jest sens robić jasne pasemka skoro efekt jest tylko do pierwszego mycia, a może nie robić ciemnych tylko same jasne?

Gość tyczka_tycz
siano??? ja mam bardzo suche, bardzo zniszczone rozjasnianiem wlosy. i myje wlosy Renegalem, trzymam piane na glowie jakies 3 minuty. potem nakladam odzywke i trzymam 10 min. potem gdy wyschna - nie uzywam suszarki, wcieram serum w koncowki. lub: myje wlosy zwyklym szamponem, nakladam odzywke lub maske (zawsze trzymam dluzej niz pisze na opakowaniu, czasem owijam glowe folia, na to recznik i tak siedze pol godz). zmywam odzywke i do ostatniego plukania uzywam wlasnie roztworu z plukanki. potem zawsze cos w koncowki, serum lub po prostu odrobina odzywki bez splukiwania, zeby nie sterczaly. i jest ok;)

Gość ja mam cale wlosy rozjasniane
i nie wiem co jest grane,ale robia sie ciemne,normalnie tak jakby sie kolor zmywal,ale przeciez to niemozliwe bo rozjasniacz wyzera naturalny barwnik.A mi przebijaja ciemne wlosy spod blondu :O

Gość Leinna
12% woda utleniona na każde z pasemek, pozostawić na około godzine. Włosy rosjaśnią sie o około 1-2 tony.