Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama atrakcyjna z klasa

materialistki jak nas nazywacie to kobiety wiedzace czego chca od zycia

Polecane posty

Gość dama atrakcyjna z klasa

wogole okreslenie MATERIALISTKI jest obrazliwe w stosunku do kobiet ale czego mozna sie spodziewac po sfrustrowanych nieudacznikach pracujacych ( albo i nie - zyjacych na garnuszu u mamusi i w jej mieszkaniu ) za marne pieniadze a pozniej dziwia sie ze nie chca ich zadbane ambitne dziewczyny... bo jak mozna nazwac inaczej kogos kto np w wieki 27 lat mieszka z rodzicami i pracuje za grosze a kazda dziewczyne wyzywa od materialistek ? materialistka taka wlasciwa to nic innego jak baba szukajaca utrzymanka. dla mnie mezczyzna MUSI BYC ZARADNY, POMYSLOWY I NIEZALEZNY i wcale to nie jest materializm. sama dobrze zarabiam, skonczylam studia i mam dobra prace ale nie pozwole abym utrzymywala mezczyzne. w dzisiejsztych czasach powinno byc tak, ze mezczyzna powinien zarabiac minimum tyle co kobieta bo inaczej na prawde jest nieudacznkiem. MEZCZYZNA TO MEZCZYZNA A NIE CIOTA taka jest prawda

ale jeżeli FACET MUSI PŁACIĆ ZA KAŻDE WYJŚCIE I ZAWSZE MNIE ZAPRASZAĆ to już chyba jednak będzie materializm :P tak, tak, wiem to efekt pozostałości kulturowych z czasów kiedy kobiety nie miały równouprawnienie... ale w końcu zniknie :D