Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizabetta

Jakie glupie topici pojawiaja sie na kafaterii Czy to nie moze byc normalne foru

Polecane posty

Gość Elizabetta

Zal za dupe sciska Shok:O

Gość xD xD xD
nie podoba to won robic pierogi albo zajmij sie czym niegodziwcu

Gość Elizabetta
żeby chociaż o sraniu w gacie pisali albo o jakis gówmach ale takie nudne topiki zakładać? żenada:o

Gość Elizabetta
Topic znaczy temat glabie A Shok to szok Ja juz mam prawie wszystko zrobione i postanowilam na chwile tu wstapic A tu same beznadziejne tematy A w dupe z takimi topicami

Gość kpurka
ty wlasnie jestes autorka kolejnego durnego topicu jakbys nie wiedziala!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Elizabetta
Ten wyzej to beznadziejny podszyw

Gość xD xD xD
to idz sie wysrac ze swoim problemem beznadziejna osobko

Gość Elizabetta
Założę się, że mój mądry i wysoce intelektualny topic utrzyma się o wiele dłużej, bo będę w nim poruszać istotne kwestie moralno-wydalnicze. Czytuję Kanta i mam rozeznanie w temacie. Piszcie, co o tym myślicie.

Gość Elizabetta
Debilizm do potegi entej

Gość xD xD xD
a ty pokazujesz ze jestes kretynka czytajac i komentujac to ten sposob

Gość Elizabetta
W jesienne poranki biorę pod pachę mój odkurzacz na baterie i idę usuwać opadłe liście ze szczecińskich parków miejskich. Robię to w czynie społecznym a jedynym wyrazem wdzięczności jaki przyjmuję, jest bezceremonioalne pakowanie mi penisów w usta przez przypadkowych przechodniów płci męskiej.:classic_cool:

Gość Elizabetta
bosheee :O owszem czytam, bo to mój topic i miałam nadzieję, że będziecie mądżejsi i coś napiszecie o Kancie ale wy klasy za grosz nie macie tylko byście normalne topici zaśmiecali swoimi głópawymi wpisami :O

Gość włączają się do ruchu uliczneg
GEZOL to potwór, który wnika do sprzętów gospodarstwa domowego powodując że grożą one ludziom śmiercią, a ponieważ śmierć jest nieodzownym elementem życia człowieka to ludzie padają jak kawki! Gezola mogą unicestwić Flaszmani – swoją kurrewną mocą niszczą Gezola już w pierwszym stadium wnikania! Gezol powoduje, że sprzęty gospodarstwa domowego buntują się przeciwko człowiekowi. Uciekają z mieszkania na ulicę i włączają się do ruchu ulicznego powodując wypadki. Rozpędzone pralki, lodówki, piece gazowe, odkurzacze, roboty kuchenne, telewizory i wszelakie inne sprzęty gospodarstwa domowego masowo mkną z niesamowitą prędkością ulicą wśród samochodów powodując wypadki, a Gezol wygląda z nich co jakiś czas wydając charakterystyczny chichot! Gezol swoją mocą potrafi opętać każde urządzenie gospodarstwa domowego powodując jego samoczynny ruch. Na przykład gdy Gezol opęta wszystkie sprzęty gospodarstwa domowego to buntują się one przeciw człowiekowi, poprzez ucieczkę z mieszkania na ulicę. Gezol wnika do sprzętów gospodarstwa i nimi steruje, to on sprawia, że włączają się one do ruchu samochodowego i mkną z zawrotną prędkością wyprzedzając wszystkie samochody, powodując karambole i wypadki i siejąc wielki zamęt na ulicy. Rozpędzone sprzęty gospodarstwa domowego po prostu ścigają się po ulicy powodując wielkie zagrożenie, panikę i strach. Gezol jest traktowany przez ludzi jako zjawisko paranormalne, ponieważ wnika on do wnętrza lodówki lub innego urządzenia i nim steruje, poprzez co taka lodówka pod jego wpływem ucieka z mieszkania i włącza się do ruchu ulicznego i mknie z niesamowitą prędkością powodując wypadki.

Gość zygzygzygzaaak
a ja nienawidze jak ktoś pisze "boshe" "shok" itp to mnie wkurza bardziej niż głupie topiki

Nie zauważyłam glupich topiCow ale za to TopiKów bez sensu jest tu wiele :P Właśnie pisze na jednym z nich :O

Gość prawdziwe szoke
:O