Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sough

Wygraj z rakiem - kampania społeczna

Polecane posty

Gość pierdoła jestes
no włąsnie i tam w ameryce od czasu do czasu znikaja tacy wybitni naukowcy jak dr Beck,bo co??bo odnalezli cos co zlikwidowałoby cieple posadki wielu uczonych i sprawiły,że niektóre koncerny trzeba by zamknac,o zgrozo!!!!!!!!!!!!

wracajc do tematu profilaktyki: robic badania regularne to podstawa. nie tylko krew i mocz, ale cytologie czego wiele kobiet nie robi.. i nie bagatelizowac objawow, to najwazniejsze.

Gość pierdoła jestes
Dobrze Ellinka piszesz ,to prawda wszyskie pasożyty mutuja co epidemia juz sa inne,ale to odrebny temat,dlatego antybiotyki sa czesto nie skuteczne:(

Gość pierdoła jestes
dlatego medycyna akademicka przestaje juz byc skuteczna:(choroba sa silniejsze i mamy ich coraz wiecej i takie niespotykane:)

Gość pierdoła jestes
niop larwa jedwabnika ,dobrze że nareszcie sie rozumiemy:)

Gość pierdoła jestes
Ja tam nigdy się nie poddaje:)

podales przyklad sprzed 17 lat. poza tym takie badania sa na wielu uczelniach w polsce wiec nie wiem w czym tak chcialas/chciales komus zaimponowac:o a ze nie ejst powszechna metoda? to inna sprawa, ale z tego co czytalam stosuje sie ja juz i to na dodatek tania metoda.

Gość pierdoła jestes
A dlaczego uwazasz że chciałem komus zaimponowac???nie wazne z przed ilu lat wazne że takie rzeczy maja miejsce,wiem że tania metoda i sam ja stosuje:)a musi byc droga??wazne ze skuteczna:)

no ale twierdzisz ze ukrywa sie pewne rzeczy i badania,podales przyklad i to troch enie fortunny:o

Gość pierdoła jestes
Własnie że w polsce sie nie stosuje i jest odrzucana:)w niemczech ma juz certyfikat:)

ale co z tego ze w poslce odrzucana? moj ojciec bierze zastrzyki specjalnie zamaiwane z niemiec gdzie tyg koszt kuracjio koszytuej prawie 1000zl...:o nie rozumiem nadal dlaczego podales taki przyklad o niczym nie swiadczacy?

Gość pierdoła jestes
Fortunny oj jeszcze jak fortunny:)pewnie że maja muzg i umieja odruznic co jest faktem a co fikcja "larwa jedwabnika "zreszta to i tak wyjdzie na jaw tego nie da sie utrzymac na dłuzsza mete,wielkie mocarstwa tez padały,tak to bywa:)

Gość pierdoła jestes
Dr Beck ,nie zajmował sie lekarstwem w zastrzykach:)tylko elektromedycyna:) pudło:)

ale co z tego ze leketormedycyna? na moje uczelni tez sie nia zajmuja:o poza tym przykald z zastrzykami byl podany jako ze to co niedostepne w polsce a w innych krajach tak nie jest przeszkoda w zastosowaniu:o proponuje pouczyc sie troche logiki,czytania ze zrozumieniem (i ortografii) zanim wchodzi si ena powazne topiki.

Gość pierdoła jestes
No nie wiem kto mało wie o świecie:)a co czepiasz sie błedu,:)no tak jak sie wyczerpuja argumenty trzeba sie czegos czepic:)hehe Ty mózgu:)

Gość pierdoła jestes
Ja tez proponuje nauczyc sie ortografi i uwagi w tym co sie pisze i czyta Ty "ale co z tego ze leketormedycyna?"myslisz że Ty sie nie pomylisz????jestes ideałem????:D

Gość pierdoła jestes
Wytykasz komus błedy a sama???:D dobre,koniec dysputy:D

z szybkosci poprzestawialy mi sie literki. zreszta,ortografia niewazna, odsylam do nauki logiki i czytania ze zrozumieniem.

starasz się udowodnić, że masz rację w temacie, w którym masz gówniane pojęcie, ale twardo upierasz się przy swoim i jeszcze popełniasz masę błędów, jak czytelnik twoich wypowiedz ma Cię traktować poważnie? :-o

Gość pierdoła jestes
Aha juz nie wazne:)a ja odsyłam do nauki logicznego i rozumnego czytania i pisania:)

Gość pierdoła jestes
jakbym nie miał pojecia to bym nie pisał to chyba oczywiste:)mysle że to Ty masz to jak nazwałas gówniane pojecie,a kazdy moze sie pomylic piszac szybko:)no nie???czy Ty tez jestes ideałem???zaraz zobaczymy:)