Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sough

Wygraj z rakiem - kampania społeczna

Polecane posty

badz tak mily i mnie nie pomawiaj. nie wiem jak mozna kogos posadzic o klamstwo nie maja na to zadnych dowodow... swiadczy to tylko o twojej kulturze. brak ci argumentow, wciaz sie powtarzasz. nie widze powodu aby cignac z toba ta dyskusje.

Gość pierdoła jestes
No z Toba crazy_bogie polemika wogóle jest,bez sensu,bo jestes jak w letargu widzisz jedna strone ,trzeba byc otwartym na zycie:)

to sie nie wypowiadaj jak nie chcesz. tylko nie wiem po co zaczynasz rozmowe, a pozniej nie umiesz jej pocignac, podac przykladow. mi wystarczy to co piszesz i jak sie platasz. kazdy potrafi cos rzucic, trudniej jest wyjasnic..nie bede nawet komentowac tego, ze wedlug ciebie medycyna konwencjinalna nic nie znaczy..wlasciwie to jest smieszne.. o czosnku juz rozmawialismy pod innym tematem..nawet nie chce mi sie do tego wracac.

Gość pierdoła jestes
Nie pomawiam,to sa fakty nie pisałem nigdzie o czosnku na wirusa,wiec kłamiesz,masz dowód:)poczytaj sobie:)tam jest wszystko napisane:)masakra z Toba:(crazy_bogie

wracajac do tematu, szkoda ze autorka gdzies sie ulotnila bo moze chcialabym sie jakos czynnie wdrozyc w ta akcje...

na zycie jestem jak najbardziej otwarta, nie jestem otwarta na pisanie czegos przez ludzi bez konkretych przykoladow. kiedy o nie poprosilam zaczelo ci sie cos mieszac. nie wiesz jakie mam zadnie na temat medycyny, ale widze, ze smialo sie wypowidasz. jedyne co moge polecic to fachowa literetute i troche dystansu..zanim sie napisze, ze medycyna konwencjonalna jeszcze nikomu nie pomoga..

Gość pierdoła jestes
Wybacz ja z Toba nie rozmawiałem o czosnku :)żenujace:)Ty wogóle nie czytasz:)to jak składnie mozesz sie wypowiedziec???hmmmm

Gość pierdoła jestes
kazda medycyna pomogła juz nie jednemu,polec sobie literature fachowa:)moze troszke oczka Ci sie otworza:)

crazy_bogie konwencjonalna owszem pomaga, ale nie zaprzeczysz ze niekonwencjonalna nie pomaga wogole...

nie wiem co maja oznaczac slowa "masakra" domniemam, ze rozmawiam z bardzo mloda osoba. widzie, ze dalej nie rozumiesz. nie chce robic off topicu, ale bylo jasno napisane, ze rozmawiamy o czosnku i pod tym tematem sie wypowiedziales nie zaznaczajac, ze jest to off topic. nie nazywaj kogos klamca bo to swidczy tylko o tobie. autor tematu zaglada na ten watek i odpsuje wiec jes sznsa, ze sie pojawi.

Gość pierdoła jestes
Mi nigdy nic sie nie miesza pamietaj:)

Gość pierdoła jestes
Ale sie mieszasz:)hehehe tak jasne czosnek na wirusa hehehe :)Ty pewnie bys polecił heheheh:)dobre sobie:)

ale ja nigdzie nie zaprzeczylam. razi mnie tylko jak ktos pisze, ze wszyscy lekarze sa do niczego, ze szkodza, a medycyna konwencjonalna jest bez sensu. zanim cos takiego napiszesz zastanow sie jak czuja sie teraz ludzie, ktorzy dzieki niej zyja, albo sa w trakcie leczenia. nie wstarczy cos pisac trzeba miec tez argumenty, a wzamian nie dostaje innych tylko oskarzenia, ze klamie i nie umiem skladnie sie wypowiedziec. dla mnie to tylko i wylacznie swidczy o poziomie kultury autora.

nie wiem po co prowokujesz. widac, ze nie znasz ani tego tematu ani o czosnku wtedy bys mnie nie pomawial... naprawde zaloz wlasny topic na ten temat i nie odbueraj ludziom mozliwosci dyskusji na temat.

Gość pierdoła jestes
Na szczescie Tylko dla Ciebie,dlatego nie jest to obiektywna wypowiedz

ale chwilke- ja uwazam ze lekarze sa niedosztalceni, nie maja odpowiedniej wiedzy, nie potrafia leczyc- juz wczensiej poparlam to kilkoma przykladami. na pewno trafiaja sie i dobrzy specjalisci (choc co do glownego onkologa-chirurga w polsce mam watlipowsci i to dosc duze :o ) ale z mojego doswidczenia i moich najblizszych niewiele lekarzy oprocz tego ze sa z powolania to jeszcze rzeczywsicie maja jako taka wiedze na temat chorob nowotworowych...

Gość pierdoła jestes
Po to są tu topiki ,żeby każdy mógł wypowiedziec swoje zdanie,wiec o Ci chodzi???ja tak uwazam ma na to dowody z praktyki,wiec nie sa to słowa bez pokrycia

Skoro jedno z drugim umie czytać i wie po co został założony ten topic, to po kiego wsadzacie swoje niekonwencjonalne trzy grosze? Jak lekarze są tacy źli to załóż wątek, w którym ostrzeżesz ludzi przed chemią i radioterapią i oznajmisz, że nowotwór możesz rozpoznać samemu o leczeniu nie wspomnę.

ellinka, wierze Ci, ale to nie powod aby generalizowac i pisac, ze medycyna konwencjonalna nikomu nie pomoga.. poza tym uwazam, ze nie jest to odpowiednie miejsce aby pisac o bledach lakarzy. tu staramy sie uswiadomic ludziom, ze warto o siebie dbac i nie bagatelizowac niepokojacych objawow.

Gość pierdoła jestes
Nie crazy_bogie ,Tylko Ty jak w mantrze powtarzasz swoje i nic innego nie przyjmujesz,byc takim zaslepionym to naprawde okropne:(

hahaha wiecie co ? zrobcie se po lewatywie z kawy i bedzie po sprawie ;) ta dyskusja robi sie zabawna.. prawda jest taka chory aby wyzdrowiec chwyta sie kazdego sposobu .. czy to medycyna konwencjonalna czy nie to juz inny problem. Wazne aby ludzie mieli dostep do lekarza , lekarstw i badan a wybor nalezy do nich , czy zdecyduja sie na czosnek czy na chemie ..

pierdoła to wypowiedz swoje zdanie na temat a nie pierdolisz o tym czy warto czy nie warto, co lepiej a co gorzej :-o gdyby nie lekarze i ta pieprzona chemia dawno bym wąchała kwiatki od spodu, nie mam pochlebnego zdania o wszystkich lekarzach, bo sama musiałam przejść trochę żeby mi postawiono odpowiednią diagnozę, ale do cholery jasnej przyczynili się do mojego i nie tylko mojego życia!

:| widze ze nadal sie nie rozumiemy. przykaldy tu przytoczone sa kampania spoleczna bo: POKAZUJA ZE NAWET JESLI CZUJEMY ZE COS JEST NIE TAK, A LEKARZE NAS LEKCEWAZA, POWINNISMY NIE BAGATELIZOWAC OBJAWOW I WALCZYC O DODATKOWE BADANIA A NIE TYLKO O PODSTAWOWE BADANIE KRWI I MOCZU. bo niestety wiekszosc ludzi wierzy bezgranicznie lekarzom i tak sie dzieje ze w konsekwencji dla wielu jest juz za pozno na leczenie.

pierdola-> jak juz pisalam nie bede odpowidac na twoje posty zrozum choc to, a jak nie to zaloz wlasny topic.

Gość pierdoła jestes
HEHEHEHE I PRADE MÓWISZ I NAUKOWO HEHEHE pinacolada30+ :D

ale wlasnie pokazywanie ludziom ze lekarze nie sa nieomylni uswiadamia, ze sami powinnismy o siebie dbac. wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi czytajac przyklady o niekompenetnych i lekcewazacych lekarzy, sama zadba o badania jesli zauwazy jakiekolwiek objawy...czy moze sie myle?

Ellinka i mam rozumieć, że skoro jeden z drugim oleją Twoją sprawę to zaprzestaniesz dalszej walki i postanowisz besztać każdego z błotem?