Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sough

Wygraj z rakiem - kampania społeczna

Polecane posty

Gość pierdoła jestes
Jakie to wszystko mądre,cyborgi jedne hehe,nigdy sie nie pomyla:)a jednak widac że tez mozna sie pomylic prawda????????:D

znow zeszlismy z tematu. pierdoła jestes bardzo ciekawi mnie twoja osoba. piszesz o niekonwencjonalnych metodach bez przykladow; piszesz o jednej metodzie, ktora stosujesz i twierdzisz ze badania nad tym byly utajone (co z tego ze to przyklad sprzed 15 lat:O ). mamy 2008 rok- mowisz ze siedzisz w takich tematach- prosze podziel sie wiedza jakie to badania utajone sa prowadzone na swiecie? napisz takze o innych metodach z dziedzin pochodnych czystej medycynie (jak elektromedycynie chociazby).

Gość pierdoła jestes
Ha ha ha,larwa jedwabnika teraz z innej beczki:D,aby sie czegos czepić:)co jeszcze wymyslisz????słucham,a prawde mówiac :)czytam:)

Gość pierdoła jestes
To nie sa rozmowy na topik,tu mozna sie nie zrozumiec,jest pewna bariera w takiej komunikacji,poza która juz moze byc balagan,nie raz tego doswiadczyłem,mozna tylko pobierznie nakreślic temat

Gość pierdoła jestes
a swoja droga juz siedze jak na szpilkach bo piore te firanki od rana i jeszcze sie mocza a ja tu gadam,a jutro mam znowu mase klientów i to sa rózne przypadki:(

ale nie mowie tu o wykladzie- tylko jakikolwiek przyklad nowoczesnej techniki w medycynie,badan nad nia, i tych wszystki utajonych badan biologicznych...

Gość pierdoła jestes
Pobieżnie*hehe juz siedze jak na szpilkach i sie myle:(

Gość pierdoła jestes
No to tez nie bardzo tak tutaj na forum:(

A teraz pierdola szuka w necie jakis interesujacych informacji na temat wspolczesnego swiata :classic_cool:

Gość pierdoła jestes
Wiem że ogólnikami,bo co tu mozna napisac ,co innego rozmowa,tu jak jest niedomówienie,to zaraz są drwiny i kpiny,i trudno jest to piszac,po czasie wyjaśnic,co innego w rozmowie

Gość pierdoła jestes
Jasne,sama widzisz,juz sa podejrzenia a ja poprostu walcze z firankami:)hehe,niczego nie szukam bo nie potrzebuje,głowka pracuje:)

wiec takim optymistycznym akcentem zakoncz wypowiedzi w tematach na ktorych nie masz zielonego pojecia.

Gość pierdoła jestes
Bzdury gadasz,i sama widzisz,:)ale dobra niech Ci bedzie ,nie ma mozliwosci Ci wytłumaczyc:D

Gość pierdoła jestes
He he Jasne jasne,nie ma :zielonego pojecia"chciałabys to przeczytac??nie moge Ci dac tej satysfakcji,niestety,zreszta mozesz sobie myslec co chcesz wazne że ludzie do mnie przychodza i zdrowieja,reszta sie nie liczy:)buzka:D

Gość pierdoła jestes
ach dobra nie rozumiemy sie:)pa

Gość pierdoła jestes
dziekuje wzajemnie:)dalej sie nie rozumiemy:)

Gość Zapper
do PIERDOŁA JESTES a czy działasz wg metody H. Clark?

juz mi sie nawet nie chce kometowac twoich wypowiedzi wiec sobie daruje. nie mozna wypowiadac sie na temat o ktorym nie ma sie pojecia i ktorego nie mozna poprzec przykladami. szkoda ze z tak szczytnego celu propagowania profilaktyki zrobil sie taki nic nie znaczacy offtop przez taka osobe...

Gość pierdoła jestes
Ej Ellinka ,ty sobie mna tu geby nie wycieraj,nie zycze sobie,co to znaczy taka osobę?????pamiętaj,jak oceniasz kogos,licz sie że sama zostaniesz oceniona,a to nie musi byc miłe:(

jaka? ono taka ktora probuje wmowic ludziom dziwne rzeczy, do tego nie ma wiedzy w temacie i sie wypowiada i madruje. wlasnie takiej. i to jest fakt jak widac po rozmowie i twoich wypowiedziach.

Gość nie dziw sie
wiecie co wam powiem,strrrasznie się boję raka,mam obsesje na jego punkcie.Gdy tylko mnie cos zaboli,moje myśli zdążają w jednym kierunku-czy to aby nie najgorsze.Co mam z tym zrobic?wy tez tak macie?

Gość pierdoła jestes
To jest błedna wypowiedz,nie znasz mnie i mojej wiedzy ,wiec nie sądze abyś mogła sie wiarygodnie wypowiedziec,to co tu pisze nie da sie przełozyc ani na moja wiedze ani na to co robie,ok,rozumiemy się????