Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość składanka

sylwestrowe przeboje

Polecane posty

Gość składanka

Mam zamiar zrobić składankę na sylwestra i chcę na niej umieść fajne, żywe piosenki do tańczenia (głównie lata 90). Piszcie swoje propozycje z góry dziekuje 🌻

Gość Kanikułyyyyyyy
Kanikuły! :D

Gość składanka
Pedro :D

Gość turbocipka.
cindy lauper - girl just wanna have fun:D cindy lauper - hey now flashdance - she's a maniac milli vanili - girl you know it's true gary us bonds - this little girl - WYMIATA!:D gary numan - cars lipps inc - funkytown the romantics - what i like about you carl carlton - she's a bad mama jama:D - wymiatający funk! cheryl lynn - got to be real OHIO players - rolleroaster josie cotton - johnny are you queer? charles wright - express yourself def leppard - put some sugar on me pat bentar - i lve rock and roll james brown - sex machine:D:D little eva - my boy lolipop:D prince - kiss slade - run runaway rick springfield - jessie's girl whitney houston - I wanna dance with somebody joan jett - bad reputation boogie pimps - somebody to love(remix) kc and the sunshine band - that's the way chic - LE FREEK:d hot chocolate =- you sexy thing carl douglas - kung fu fighting :D duran duran - hungry like the wolf was not was - everybody walk the dinosaur - kawalek z filmu Mario Bross :D bee hees - staying alive nie chce mi sie wiecej pisać :P polecam te kawalki! moje ulubione z dawnych lat:)

Gość turbocipka.
bee gees oczywiscie:)

Gość składanka
Wielkie dzięki 👄🌻

Gość turbocipka.
nie ma za nic🖐️:D