Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardzaczzzz

gardze mezczyznami ktorzy oddaja cala pensje zonie!

Polecane posty

Gość gardzaczzzz

tak mimo iz jestem facetem to nimi gardze.. sa calkowice pod pantoflem oddajac cala swoja wyplate zonie i jeszcze sie prosza zeby dala na piwo!! zal!! mam takiego kumpla!! po tym co wczoraj widzialem nie wiem czy bede sie dalem z nim kumplowal!!

A ty masz żonę??? Bo mam wrażenie, że albo nie albo JUż nie

Gość gardzaczzzz
nawet jakbym mial to bym nie dawal calej pensji no moze 30% zawsze w zaleznosci od potrzeb

Gość keksowka
ja mam wspolne konto z M i jedna karte kredytowa na moje nazwisko:PO piwo i fajki nie musi sie prosic,bo sama kupuje,podobnie z prasa i prowiantem...a i jeszcze musze pamietac o oplatach.Gorzej jest jak ma mi kupic jakis prezent:(

Gość gardzaczzzz
wspolne konto to tez nie jest dobry pomysl bo moga byc klotnie ze ktos wiecej wydaje

Gość lolipoppp
tez jestem za odzielnymi kontami i osobnymi pensjami wtedy jest najzdrowiej, ale jak ktos oddaje i jemu i zonie to pasuje to na pewno nimi nie gardze :P

Gość Glupie spoleczenstwo z was
Tacy faceci to idioci. Ich zony idiotki. Ja mam faceta mieszkamy razem bez slubu. Mamy wspolne konto. On zostawia na koncie kase na oplaty ja na jedzenie. A reszte kazdy ma dla siebie. On ok 1500 na swoje wydatki. Nie wyobrazam sobie by facet prosil 5 zl na gazete. Zreszta jak mozna pracowac na kogos , nie na siebie ?

My mamy wspólne konto i kazde z nas ma swoja kartę i każde podbiera tyle ile potrzebuje.