Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za duzo pytan

Nie chcę żyć

Polecane posty

Gość za duzo pytan

Nie mam po co, ani dla kogo.Nie mam pracy, wyksztalcenia, ani jednej kolezanki.Mam ojca, brata, matke alkoholikow.Zabrali m tyle marzen>moje zycie jest takie bez sensu.Placz nie pomaga, mam w domu tyle tabletek ajednak czegos sie boje.Przeciez kazdy kiedys umrze

Gość oferma
no. bo wszyscy inni mają takie fajne życie a tylko ty masz je takie spieprzone :)

Gość ja też chce takiego
ile masz lat ????????????????????

Gość www.dda.pl
albo topik o dorlsych dzieciach alkoholikow

Gość www.dda.pl
nikt Cie tu nie pocieszy ratuj sie sama - szukaj mityngow dla dda bo inaczej zginiesz

Gość dda tez
mialam tak samo, ale teraz juz mieszkam sama i to jest nowe zycie, ale mysli samobojcze to byly moje stale mysli, wiec i Ty przezyjesz jesli tylko zechcesz. Ja tez nie mam nikogo, nawet kolezanki przez to niedowartosciowanie. Wyprowadzka zmienilaby Twoje zycie, pomys o tym, a nie samobojstwie.

Gość za duzo pytan
mam 23 lata, mieszkam w malym miescie.Nie chce mi sie po prostu zyc.Niby swieta, ojciec spi w kuchni na krzesle:/nie mam juz nawet sil plakac, krzatam sie bez celu.I tak pol zycia

Gość za duzo pytan
temat dda jest mi bliski, ale samo czytanie ksiazek nie pomoglo.Nie mam odwagi nikomu powiedziec, poprosic o pomoc.Nie mam motywacji aby jezdzic do wiekszego miasta na spotkania, pewnie nie weszlabym z reszta do srodka.Jestem aspoleczna.

Gość dda tez
rozumiem, wiem jak to jest. Ja w takich sytuacjach zamykalam sie w pokoju i swoim swiecie. Masz net, to przynajmniej mozesz podagac z nami, zreszta swieta to tylko swieta. Nie mysl o nich, wykorzystaj je dla siebie jak najlepiek mozesz. Poleniuchuj jesli sie da, poogladaj cos, porozmawiaj w necie, jak nie masz z kim inaczej, pograj w coś. Nikt nie powiedzial, ze KAZDY spedza swieta rodzinnie przy suto zastawionym stole. Ja np. w wigilie ide na 12 godzin do pracy. A wiele osob przezywa to co Ty, albo jeszcze gorzej. Wiem, ze jestes bezsilna i zrezygnowana, ale zawsze tak nie bedzie.

hmm też mam 23 lata, też mi się nie chce żyć ale muszę jutro iść do roboty więc samobójstwo przełożę na poniedziałek

Gość dda tez
mozesz zaczac korespondowac z ludzmi dda, a potem pomalu sie otworzysz. Ja zdecydowalam sie pojsc na terapie, bo z nerwicy popadlam w bezsennosc. Ta bezsennosc w zasadzie tez mnie wybawila, bo przestalo byc wazne wszystko inne tylko moje wyzdrowienie. Po terapii mialam sile sie wyprowadzic z domu. Zastosuj male kroczki, cokolwiek

Gość zamiast zastanawiac sie
i wzbudzac powszechne zainteresowanie walnij sobie w leb albo sie powies

Gość i ja tez dda...
terapia naprawde pomaga? najbardziej meczy mnie brak pewnosci siebie,poczucie bycia totalnym zerem. niby zyje normalnie,mam prace,chlopaka nawet,ale nic mnie nie cieszy.

Gość cichutki....
Jeśli masz troszke czasu to przeczytaj sobie: http://astro.eco.pl/przebudzenie.html Na twoim miejscu spakowałbym się, przyjechał do Warszawy, znalazł najprostszą robote, wynajoł pokoik za 400 zł i zaczął żyć na nowo, przy okazji chodził na terapie. Możesz pracować jako ochrona w supermarkecie 9 zł za godzine. W miesiąc spokojnie zarobisz 1200 zł, to powinno wystarczć na pocz atek. Pozdrawiam