Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniś18

Jak położe żel to utwardze paznokcie??/

Polecane posty

Gość Moniś18

chce mieć ładne paznokcie ale podobno tipsy strasznie niszcza, słyszałam ze jak kosmetyczka połozy mi żel bez żadnego przedłużania jaki.ś tam żel to moje paznokcie będą twardsze, możecie mi powiedziec cos wiecej na ten temat pozdro

Gość Moniś18
proszę pomózcie

przed nalozeniem zelu na twoje paznokcie tez musi ci je troche zmatowic /czyt. zetrzec/, ale wiadomo ze to nie to samo co przy przedluzanych... uwazaj tylko przy ich zdejmowaniu, zeby nie uszkodzic plytki to bedzie ok... ja tak robie, mocno sie nie niszcza, a wygladaja o niebo lepiej jak sztuczne... popros o delikatne tylko starcie plytki... ja takiego problemu nie mam bo robie sobie sama, kupilam na allegro preparaty i sama nakladam... to naprawde nie jest trudne... choc wiadomo, ze kosmetyczka zrobi to profesjonalnie...

poza tym nie wiem, czy wiesz, ale w dobrych salonach kosmetycnzych mozna nalozyc na paznokcie jedwab, ktory je usztywni, nie uszkadzajac ich..

Gość Moniś18
wielkie dzięki, zapytam jeszcze o ten jedwab pozdrawiam

Gość olka7111
powiem w ten sposób zmatowienie absolutnie nie równa się ztarciu płytki!!!! Tak robią tylko pseudoprofesjonalistki!!!!!! Prawdziwa stylistka paznokci zna się na rzeczy i nie popsuje paznokci!