Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmkjm

do jakiego wieku wasze dzieci wierzyly w mikolaja?

Polecane posty

Gość ja do ok 7 lat
moj brat podobnie... Moja mama do 9 lat ;) Mam nadzieje, ze moje dzieci beda dlugo wierzyly :D Bo tylko wtedy cieszyly mnie prezenty ;)

do 14:) i to byly najpiekniejsze swieta. ogolnie im dluzej tym lepiej. tak mi sie wydaje. takie budzenie sie nad ranem i prezety dookola. :)

Gość ja do ok 7 lat
Rudziaa---> Wlasnie! Zgadzam sie ;) Potem juz nigdy nie jest tak samo ;) Mnie niestety "uswiadomili" w szkole, brata tez... I mame. Traume przezylam 😭 Wiec przynajmniej do czasu jak dzieci do szkoly nie pojda powinny wierzyc :D

No to co ja mam powiedzieć? Moja córka ma 3 latka i wczoraj mnie oświeciła swoją wiedzą... yyyy Mówię, że grzeczne dzieci dostają prezenty, a niegrzecznym Mikołaj przynosi rózgę. Na co ona, że jak znów Mikołaj! To takie przebranie tylko i nie ma się czym przejmować..... zdębiałam....

Gość mnie też niestety oświeciły
kolezanki w I klasie szkoły podstawowej:O a wcześniej było tak pięknie i ja naprawdę święcie wierzyłam ,ze te wszystkie podarki to od św. Mikołaja:O przykro tak jakoś:O bo rodzice naprawdę przez całe 7 lat mojego życia tak świetnie kombinowali i nigdy nie zauważyłam kiedy któreś z nich podrzuciło prezenty pod choinkę, a tu taki cios:(

Gość ja do ok 7 lat
U mnie pod choinke to wlasciwie Aniolek przynosil prezenty ;) Pamietam jak babcia (wtedy myslalam ze to Anolek wlasnorecznie) dzwonila dzwonkiem. To byl znak, ze ANiolek przyniosl prezenty i mozna bylo przejsc od stolu do pokoju gdzie stala choinka... Nigdy nawet cien podejrzenia nie padl na nikogo, tak swietnie wszyscy udawali :D A tu szkola zrujnowala mi czesc dziecinstwa 😭

A ja po wczorajszym obawiam się, ze moje dziecko osobiście zrujnuje dzieciństwo dzieciakom w przedszkolu.....