Spaghetti... 269 Napisano 30 minut temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Trudno skoro to kara to przyjmę Więc jesteśmy umówieni w tym temacie Edytowano 29 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 30 Napisano 28 minut temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Może nie masz tak porysowanego mózgu jak ja. Ja mogę słuchać i coś robić , a jakby komuś przeszkadzało z moich zbiorów, to mam słuchawki. Też dam radę słuchać i robić, ale przyjemniej jest mi w ciszy. Do muzyki to muszę mieć nastrój i okoliczności. Przed chwilą, Get Out napisał: Nie przesadzaj jest dużo miejsca i wątpię aby Autor miał coś naprzeciw jeżeli ktoś z kimś bez kłótni zamieni parę słów. Limit dla mnie się wyczerpał pare postów temu Niegrzeczne wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 88 Napisano 24 minuty temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Też dam radę słuchać i robić, ale przyjemniej jest mi w ciszy. Do muzyki to muszę mieć nastrój i okoliczności. Limit dla mnie się wyczerpał pare postów temu Niegrzeczne wiecej. Ciszy słucham z dala od ludzi jak aku psychiczne potrzebuje naładować i porozmawiać sam że sobą żeby metodycznie coś zaplanować. Dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano 23 minuty temu Kiedyś było tu więcej melomanów, tylko Fifi by zrozumiał dziwny gust teraz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 269 Napisano 23 minuty temu (edytowany) 14 minut temu, Pył na wietrze napisał: Reżyser wie po prostu na czym można zarobić. Można pokazać brutalność ale nie w taki naturalistyczny sposób, przerysowany nawet, w takich filmach zazwyczaj treść idzie na drugi plan, więc słabo. Reżyser zarabia na tym co kontrowersyjne, więc jak nie wiesz o co chodzi, to o kase w każdej postaci Mi osobiście zależy na czymś innym ... Edytowano 22 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 647 Napisano 23 minuty temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Więc jesteśmy umówieni w tym temacie A możesz znieść już tą kare czy ona dlugo będzie trwała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 269 Napisano 19 minut temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A możesz znieść już tą kare czy ona dlugo będzie trwała Pewnie, że mogę i stresuj się tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 30 Napisano 17 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Reżyser zarabia na tym co kontrowersyjne, więc jak nie wiesz o co chodzi, to o kase w każdej postaci Mi osobiście zależy na czymś innym ... Domyślam się na czym Ci zależy. Lubisz w filmach to co inni w komiksach, formę, wyraźne archetypy, emocje, kultowe gadki itd. Trudno mi to słowami opisać co mam na myśli.No chyba że to drugie zdanie nie tyczyło się filmów Dobra kończę już serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano 15 minut temu (edytowany) Co ten Makaron tak się pruje do każdego ostatnio, bot mu się psuje Edytowano 14 minut temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 27 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, chrobot napisał: Co ten Makaron tak się pruje do każdego ostatnio, bot mu się psuje Za to mu placom. Co prawda nie w hajsie ale whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 269 Napisano 12 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Domyślam się na czym Ci zależy. Lubisz w filmach to co inni w komiksach, formę, wyraźne archetypy, emocje, kultowe gadki itd. Trudno mi to słowami opisać co mam na myśli.No chyba że to drugie zdanie nie tyczyło się filmów Dobra kończę już serio. Za dużo gadasz Iskra, a za mało robisz Dobrej nocy Edytowano 12 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano 12 minut temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Domyślam się na czym Ci zależy. Lubisz w filmach to co inni w komiksach, formę, wyraźne archetypy, emocje, kultowe gadki itd. Trudno mi to słowami opisać co mam na myśli.No chyba że to drugie zdanie nie tyczyło się filmów Dobra kończę już serio. Lubisz przesadę komiksowa no to się nie dziwię, że lex cię omotał Niektórzy lubią niuanse, subtelnosc i tajemnice hmmm nawet jak nie zawsze rozumiem o co biega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 269 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeznadziejna napisał: Za to mu placom. Co prawda nie w hajsie ale whateva Nie znasz mnie to nie gadaj głupot Babcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 27 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie znasz mnie to nie gadaj głupot Babcia Znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano 10 minut temu Ups nie ty lubisz tylko Srakaron lubi dobra ale ja was czytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 269 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To dobrze Wiem, mam dziś kiepski nastrój Śpij spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 647 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wiem, mam dziś kiepski nastrój Śpij spokojnie Chciałam Ci pościć piosenkę ale coś nie idzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 647 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wiem, mam dziś kiepski nastrój Śpij spokojnie Ok poszła ta piosenka Masz ok nastrój tylko wiare w siebie masz słabą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 269 Napisano 4 minuty temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ok poszła ta piosenka Masz ok nastrój tylko wiare w siebie masz słabą. Widzę i myślę tak samo jak Ty. Wiarę w siebie trudno mieć po stracie kogoś bliskiego. Też mnie to spotkało serio. Edytowano 2 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 27 Napisano 2 minuty temu Lzawe tony się zaczynajo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach