Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinna

co napisac przed switami do kogos kto zostwil mnie bez slowa pol roku temu...

Polecane posty

Gość stefffigraff...
i nie pisz...spamem nie chcesz być...sorry..

na pewno nie pisz jak ci ktos doradzil \"w zyciu piekne są tylko chwile, dla mnie to byles ty\" na pewno nie :O zaraz cos ci znajde, tzn. postaram sie ale na pewno ni tak , by poczul ze byl kims szalenie waznym mimo ze okazal sie dupkiem, bardziej cos, przez co czegos cie nauczyl, przez co stalas sie silnijsza... np. \" dziekuje ze dzieki tobie zrozumialam, ze milosc jest dla głupców :)\" oczywiscie nie doslownie zaraz czegos poszukam :) specjalnie dla ciebie :)

ja proponowalabym jakis cytat na tę okolicznosc oprocz oczywiscie zwyczajnych zyczen :) typu zdrowia, szcezscia milosci i pamietaj....(tu cytat) zaraz ci kilka podesle ;)

to chyba będzie moja strona ;) \" Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. — George Bernard Shaw \"

Gość malwinna
tak duzo osob pisal tutaj" daj sobie spokoj" itp ale prawda jest taka ze sie stalo jakby np. ktos was pobili obrabowal a wy wiedzielibyscie kto to to tez byscie od[puscili? jest tu pewna analogia steffii moze cos wymyslimy na tych dupkow? byle nic karalnego:)

Gość BBBBBBBBBBBBB
bo to zależy od charakteru-jedna odpuści a inna nie;)

Gość malwinna
sweat dreams dzieki:) dobranoc wszystkim

Gość ciągle zawiedziona
Treść: " Mam dla Ciebie przesłanie na nowy rok: nigdy więcej nie rób żadnej kobiecie tego co mnie zrobiłeś, bo możesz kogoś bardzo skrzywdzić.Nigdy już wobec nikogo nie zachowuj sie jak tchórz i bezduszny prostak. Życze Ci , żebys dorósł do tego aby być prawdziwym mężczyzną a nie gówniarzem. PA"

Gość klelia
ja tez bym chetnie cos wymyslila zeby sie zemscic:

Gość to co sweet dreams
napisała na samej górze najbardziej się nadaje :) Mozna zmodyfikować np. "(życzenia) i przy okazji dziękuję Ci za nauczkę, jaką mi dałeś - że miłosć jest dla głupców. A ja szybko się uczę. :P

Gość M A J A
Malwinko nie pisz do niego, naprawdę nie warto. Przeżyłam to samo co ty ale niestety zrobiłam ten błąd i napisałam do niego :( Byliśmy razem dwa lata a on zerwał ze mna przez smsa!! Wyobrazacie to sobie jak mozna być aż takim trxórzem. Napisał że stwierdził że juz mnie nie kocha i ze nie mam do niego ani pisac ani dzwonic ani tym bardziej przyjezdzać! a pare miesie cy wcześniej mi sie oswaidczył!!! Jeszcze dzien predzej mowil ze tak bardzo chciałby miec ze mna dziecko, ze musimy kupic mieszkanie. A ja idiotka po tym wszystkim napisałam do niego!! Dokładnie po dwóch miesiącach. W ogóle nie odpisał :( Zrezsta tego sie spodziewałam i nie wiem po co to zrobiłam. JGłupia byłam i tyle. Dlatego nie rób tego Malwina, po co masz cierpieć tak jak ja dla jakiegos nic niewartego kłamcy

Gość nic nie pisz

Gość ...........................o
albo wyślij mu paczke z rózgą

Gość ...........................o
anonimowo :D

o kurcze MAJA, to rzeczywiscie idiota ...:o no a mnie zastanawia caly czas, jak to sie dzieje ze tego w nich wczesniej nie widac, tzn. tego braku klasy i moralnosci, no ba jak to bylo z wami dziewczyny? czy oni ci faceci byli na poziomie i potem zrobili takie cos? czy moze byly jakies znaki wczesniej? jejku:o

Gość metgdt
malwinno-jeśli napiszesz i jego odpowiedź nic nie wyjaśni,a co gorsze, jeszcze Cię zdołuje? Nie warto,to trywialne stwierdzenie-ale czas goi rany,im szybciej wymażesz go z pamięci ,tym mniej będziesz cierpieć i dasz sobie szansę na spotkanie kogoś ,kto Cię doceni.Życzę Ci dużo siły.

Gość kadsndsdlsds
hello? wy w ogole widzicie o co chodzi? dziewczynka była z chłopakiem 2 MIESIACE, sorry ale jakby trochę krótko!!! Przypomniało ci sie po 7 miesiącach hahaha, nie chcę ci nic mówić, ale koleś pewnie nawet nie pamieta o twoim istnieniu, nikogo się po 2 miesiącach nie traktuje jak najważniejszą osobę w życiu, bo do tego trzeba czasu :/ zachowujesz się jak wariatka :/ czego ty od niego chcesz? Ludzie, co to się dzieje, po dwóch miesiącach bycia z facetem można twierdzić, ze się go kocha, a w razie jak zostawi wymagać niewiadomo czego? Wybacz, ja w to nie wierzę, po 2 miesiącach to można ewentualnie być trochę zaangażowanym i jedyne co si się nalezało to faktycznie, chociaż słowo, że to koniec :/ A ty się domagasz dziwnych wyjaśnień, to jest ŚMIESZNE. I myślę, że tego kolesia (i jego dziewczynę) powalisz na kolana ze śmiechu jakimkolwiek wyrzutem. Jak chciałaś się czegokolwiek dowiedzieć to trzeba było to od razu załatwiać, a nie przypominasz sobie po 7 miesiącach, dla mnie to chore.. A już tekst "to, co ty mi zrobiłeś" jest totalnie zabawny - co ci zrobił? zostawił cię po króciutkim czasie spotykania się, pewnie nawet nie zdążył się zaangażować :/ Współczuję (chłopakowi), powiem jedno - lecz się.

Gość metgdt
kadsndsdlsds ...dużo jest prawdy w tym ,co piszesz,ale czy przypadkiem nie odreagowujesz na dziewczynie swoich własnych frustracji?