Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mily 25 letni

mam 25 lat zauroczylem sie dzis w 15 latce!!!

Polecane posty

Gość w pierwszym poscie
napisales ze masz dziewczyne

Gość franka_klamka
myslalam ze piszesz o mnie :D tez jestem drobna i mam proste blond wlosy. co prawda mam 23 lata ale wygladam na duzo duzo mniej. ale zkolezankami ostatnio nie jezdzilam :P

Gość mily 25 letni
patrzylem na nia w autobusie i waliłem konia gdy to zauwazyla przestraszyla sie i wysiadla na najblizszym przystanku :( a mnie podniecal jeszcze bardziej jej strach az sie spuscilem przy ludziach

Gość jgter
zreszta na oko trudno czasem stwierdzić wiek . MOzesz sadzic ze kobieta ma 17 , a oa ma w 15 -16 lat . Bardzo łatwo komuś odjąc lub dodać 3-4 lata . Nie kazdy wyglada na swoj wiek . Kobieta moze miec 20 , a wygladac jak 17 -tka.

Gość w pierwszym poscie
i teraz bedziesz sie kochal ze swoja dziewczyna myslac o twamtej

Gość mily 25 letni
napisalem juz wczesniej ze jakies poczwary sie podemnie podszywaja a ja jestem singlem a ten podszyw z moja dziewczyna jest zalosny

Gość w pierwszym poscie
ja mam 24 a wygladam na 20 :P

Gość jgter
ja mam tez 25 lat i uważam , ze dziewczyna 15 letnia to za młoda jest . Oczywiscie moglbym pomylić sie na przyklad spojrze na kogos i sadze fajna laska wyglada na 17 -18 , a sie okazuje ze ma jedynie 15 lat. Ja bym nie chciał chodzić z laska młodszą niż 17 -18 lat.

Gość w pierwszym poscie
ale ty napisales w pierwszym poscie ze masz dziewczyne, to co [podszywacz zalozyl ten temat? haha

Gość jgter
nie chodzi o roznice wieku , a raczej o to ze kobiety ponizej 17 lat są niedojrzałe.

Gość jgter
nie chodzi o roznice wieku , a raczej o to ze kobiety ponizej 17 lat są niedojrzałe i sie zakochują inaczej.Bardziej szczeniacka miłoscią

Gość ale oco chodziiii
seks z 15 latka wedlug prawa jest legalny a co do dojrzalosci to bys sie zdziwila !!!

Gość jgter
z tego co mi wiadomo to seks jest legalny z 16-tką . Z 15 -tka to czekają kratki.

Gość mily 25 letni
bo moja dziewczyna jest brzydka tamta wygladala na prawdziwa suunie powinna pracowac w burdelu chetnie bym sie wtedy wybral do niej i spuscil sie na twarz i zalal cala ohhh teraz tez o niej mysle i sie trzepie

Gość ale oco chodziiii
kurwa "Art. 200. § 1. Kto doprowadza małoletniego poniżej lat 15 do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10."

Gość ale oco chodziiii
z 15 latka MOZNA TO ROBIC!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ale oco chodziiii
sresliles ja na starcie a moze to byla wartosciowa dziewczyna!!

Gość franka_klamka
a czy on cos pisze o zwiazku??? popierdzielilo was ludzie? on tylko pisze ze mu sie spodobala z wygladu boooze :O

Gość mily 25 letni
tak podoba tylko. i tak podnieca az sie spuscilem

Gość uważaj bo cię namierzą
pedofilia jest karalna

Gość gfdse
Nie chce go bronić , ale pedofile lecą raczej na małe dzieci cos jak 7 - 9 letnie . Takie dzieciaczki. Jak kogos kreca takie to wtedy mozna powiedzieć ze na 100 % jest pedofilem . Natomiast kogos kogo interesuja mlode dziewczyny w wieku 15 lat trudno nazwac pedofilem .Chociaz granica jest wąska . ' Ale pamietajcie pedofil to osobnik ktory atakuje dzieci z 3 klasy podstawówki.