Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowiarka

Czy to mozliwe by stracic 1,5litra krwi przez

Polecane posty

Gość niedowiarka

krwotok z nosa???

Gość herokczyk
nie

Gość herokczyk
straciłąs tyle ?

Gość niedowiarka
lało mi sie cała noc i niemogłam zatamować ,dopiero zimny ziemniak nad ranem mi pomógł

Gość gdybys stracila
tyle krwi to nie siedzialabys teraz przed kompem. Bylabys w szpitalu, albo juz by cie nie bylo na swiecie

Gość herokczyk
ja straciłem pol szklanki przez krwotok.

Gość niedowiarka
fajny odszyw. Nie moja kolezanka napisala mi smsa ze miala krwotokz nosa sama z siebie i byla w szpilatu i stracila 1,5l krwi i nie chce mi sie wierzyc...

Gość cos Wy strasznie nieszczelne
jestescie, dziewczyny :(

Gość niedowiarka
nie chce wyjsc na taka co nie wierzy,ale 1,5l krwi ?? co mam jej odpisac? napisalam tylko "1,5l krwi???????????"

Gość herokczyk
teoretycznie jest to mozliwe . Wiem po sobie ., bo krew sie lała i lala i nie chciała przestac.

pol szklanki to jest ok, rozumiem ale nie 1,5l krwi ale ludzie!!:D to ejszcze nic!!:D moja dawna przyjaciolka mowila mi ze jej siostra byla w szpitalu i caly pokoj byl we krwi, ze jej siostra i wszystkie sprzety plywaly bo krew byla wszedzie, a ja glupia uwierzylam;) ale ile mialam lat, moze z 8?:P

Gość niedowiarka
ale to moja b.dobra kolezanka... teraz na swieta jedzie za granice .. i mi napsiala,ze sie nie odzywala bo byla wwczoraj w szpitalu,jechala karteka,ze miala krwotok z nosa i stracila 1,5l krwi !! 1,5L !!!!!!!!!!!!!!

Gość niedowiarka
I ZE TO TRWALO 2H ...

Gość herokczyk
jak moze jechac za granice na swieta ? GDyby stracila 1,5 krwi to musialby odpoczywac i sie regenerowac a nie chodzic i jezdzic . Twoja kolezanka kłamie.

Gość niedowiarka
odpsialam jej ze to niemozliwe iz e by musiala miec transwuzje... a ona na to,ze czemu lezala wczoraj w szpitalu i ze 0,75 dostala kroplowkami... nie wiem czy wierzyc i nie wiem co odp...

Gość herokczyk
gdyby tyle straciła . To by raczej nie wypisali jej po 1 dniu ze szpitala.

Gość niedowiarka
no własnie.. jedzie z rodzicami za granice,do rodziny,na swieta..

Gość herokczyk
gdyby tyle straciła . To by raczej nie wypisali jej po 1 dniu ze szpitala. PRzynajmniej kilka dni musialaby tam lezec

Gość niedowiarka
a ile sie ma ogolnie w organizmie krwi? ale 1,5l ...

Gość herokczyk
wiesz . Watpie czy by lekarze na to sie zgodzili . Co by było gdyby dostała krwotoku w czasie podrozy? twoja kolezanka na 100% kłamie

krew w organizmie czlowieka to jakies 5litrow, moze troszke wiecej czyli stracilaby ponad 1/3 i nagle po jednym dniu ja wypuscili? :o

Gość herokczyk
3-6 l .

Gość herokczyk
kobiety mogą stracić wiecej . Gdyby męzczyzna stracił 1/3 krwi prawdopodobnie by umarł m . Było to przeciez na lekcjach w szkole Mezczyzna gdy straci 30 % krwi i kobieta gdy straci 40 % krwi to nastwpuje zgon.

Gość niedowiarka
tak tez jej odpsialam,nie to ze jej nie wierze ogolnie,ale moze ma wybujala wyobraznie..bo cos mi sie nie chcialo wierzyc,zobaczymy co mi odpisze... dzieki za pomoc

Gość niedowiarka
ale to moja b.dobra kolezanka... teraz na swieta jedzie za granice .. i mi napsiala,ze sie nie odzywala bo byla wwczoraj w szpitalu,jechala karteka,ze miala krwotok z nosa i stracila 1,5l krwi !! 1,5L !!!!!!!!!!!!!! ale to moja b.dobra kolezanka... teraz na swieta jedzie za granice .. i mi napsiala,ze sie nie odzywala bo byla wwczoraj w szpitalu,jechala karteka,ze miala krwotok z nosa i stracila 1,5l krwi !! 1,5L !!!!!!!!!!!!!! ale to moja b.dobra kolezanka... teraz na swieta jedzie za granice .. i mi napsiala,ze sie nie odzywala bo byla wwczoraj w szpitalu,jechala karteka,ze miala krwotok z nosa i stracila 1,5l krwi !! 1,5L !!!!!!!!!!!!!! ale to moja b.dobra kolezanka... teraz na swieta jedzie za granice .. i mi napsiala,ze sie nie odzywala bo byla wwczoraj w szpitalu,jechala karteka,ze miala krwotok z nosa i stracila 1,5l krwi !! 1,5L !!!!!!!!!!!!!! ale to moja b.dobra kolezanka... teraz na swieta jedzie za granice .. i mi napsiala,ze sie nie odzywala bo byla wwczoraj w szpitalu,jechala karteka,ze miala krwotok z nosa i stracila 1,5l krwi !! 1,5L !!!!!!!!!!!!!! ale to moja b.dobra kolezanka... teraz na swieta jedzie za granice .. i mi napsiala,ze sie nie odzywala bo byla wwczoraj w szpitalu,jechala karteka,ze miala krwotok z nosa i stracila 1,5l krwi !! 1,5L !!!!!!!!!!!!!! ale to moja b.dobra kolezanka... teraz na swieta jedzie za granice .. i mi napsiala,ze sie nie odzywala bo byla wwczoraj w szpitalu,jechala karteka,ze miala krwotok z nosa i stracila 1,5l krwi !! 1,5L !!!!!!!!!!!!!!

Gość herokczyk
twpja kolezanka nie jest dorosła ? TO ma nie wiecej jak 3 litry krwi . Wiec jesli stracila 1,5 l to prawdopodobnie zeszłaby na drugi świat.

Gość niedowiarka
Nie rozumiem tych co sie podszywaja. Jest dorosla,tzn ma 18lat.

Gość herokczyk
w takim razie po utracie tej ilosci miała szanse przezyc , ale znajdowała sie blisko tamtego świata.