Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidulka

narzeczony mnie zdradza

Polecane posty

Gość mieka faja
to powiedz rodzinie ze Cie zdradzil wiec slubu nie bedzie. zdradzil raz zdradzi drugi. skoro uprawial z nia sex tzn ze to bylo cos powaznego a nie przelotny flirt.

Gość bidulka

Jestesmy ze sobą od 6 lat. W 2008 planujemy ślub a ja się dowiedziałam, że on mnie zdradzał pare miesięcy temu, na wakacjach co mam robić? cała rodzina wie o ślubie

Gość Odpowiedź wypadnie
napewno warto wyjść za zdrajcę z powodu rodziny. Już Cię zdradza? To na co liczysz po ślubie. Po ślubie może być tylko gorzej. To szanuje Cię już po zbóju.

Gość bidulka
niewiem, kocham go, on mówie ze tez mnie kocha :(

a uświdomiłaś mu o tym, że wiesz o zdradach? jak zaaragował? wiesz, dla mnie nie ma znaczenia czy Kocha czy nie Kocha.. zdradził-to jest wystarczajacy dowód na to że... zwątpił w Miłosć waszą, ze potrzebowała pobocznej uciechy, Osobiście..jak bym go w dupencje kopła i papa krótka piłka,albo mnie szanuje-jest ze mną na dobre i na złe, albo albo :)) POzdrawiam:))))

Gość bidulka
byłam za granicą :( o tym, ze mnie zdradzał dowiedziałam sie od znajomych, on potwierdził:( mówi, ze mnie kocha, ze załuje, ale mnie to boli bo to nie było 1 raz, ale 3 razy 3 razy uprawiał z tą dziewczyną seks:(

chcesz byc całe życie oszukiwana ??? po co przecież możesz byc szczeliwa nie warto ciągle myślec czy spał dzis z jakąś a czy powiedziałaś mu ze wiesz o jego występkach ?? i co on na to ?? ahca i nie wierz że sie zmieni !!!

Gość bidulka
powiedział, ze zaluje, i ze mnie kocha :(

chcesz byc cąłe życie oszukiwana i ciągle sie zastanawiać spał dziś z jakąś >>??? ślub jest dla ciebie i z miłości i zaufania a nie bo co sobie rodzina pomyśli powiedz prawde

Gość bidulka
łatwo mówic:(

cóż jakby był wolny to sprawa, tzn niema sprawy, a jak się ma stałą partnerkę to inna sprawa. W życiu różnie bywa, moja żona była operowana i co miałem latać po obcych kobitkach, bardzo niemiła niespodzianka cie spotkała.

Gość bidulka
tzn mam rozumieć, ze zawsze byłes wierny zonie??

Każdy kto naprawdę kocha będzie wierny. Twój facet nie jest wart twojego uczucia, zawsze będziesz przez niego cierpiała, skoro już teraz cie zdradza. Nawet sie nie zastanawiaj, tylko odwołaj ślub, przecież on jest dla was a nie dla rodziny :O

Gość bidulka
dzięki Basiu za rade, pozatym tez tak ma na imie:)

Gość Lusterko2
Kobiety sa jednak glupie:O Mozna je zdradzic, wystarczy po fakcie powiedziec, ze sie zaluje i ze sie ja kocha, a ona wybacza. Dlaczego? Bo mowi, ze kocha...Spieprzysz sobie zycie na wlasne zyczenie.

Gość bidulka
chciałabym mieć mężczyzne z takimi zasadami jak Twoje :)

Jeżeli naprawdę Cię kocha to nie zrobiłby tego! nie zmarnuj sobie życia on nie jest wart Twojego uczucia!!! Trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że podejmiesz słuszną decyzję...

Basia - to głupie co napisałaś :D wiadomo, że facet znalazł lepsze tzytzki i już do niej nie wróci, musi się z tym pogodzić :classic_cool:

Gość bidulka
Jarku on nie musi wracać bo ciągle jestesmy razem :P tylko ja sie zastanawiam czy to ma sens, wiem takze ze dziwczyna z którą mnie zdradził bardzo go kocha i chce z nim być, jednak on :niby" woli być ze mną... tylko czy to ma jeszcze sens...:(

Jarku!!! Chyba nieuważnie przeczytałeś tekst, w którym wyraźnie napisane jest, że on ją przeprasza!!! to raczej nie oznacza tego co ty piszesz... Myśle, że nie byłeś zdradzany ( czego Ci naprawdę nie życzę)! sex owszem jest ważny ale to nie wszystko i na nim się życie nie kończy...

oj tam demonizujesz, ważny jest tylko seks, żadna tam zdrada nikogo nie obchodzi na dłuższą metę :classic_cool: